Zaljubljeni par

Nećeš sa svakom simpatijom završiti u vezi ili barem na dejtu. Nekada to bude samo netko tko je bio i ostao tvoja tiha patnja. Kako odrastaš, tako ćeš imati nekada svaku od ovih 12 simpatija.

Ne možeš si pomoći, nekada jednostavno padneš na nekoga. Čak i ako u sebi da nema šanse da budete zajedno i svjesna si toga da se ništa između vas neće dogoditi. Svejedno ćeš se malo zaljubiti u tu osobu. Neće svaka osoba u koju se zaljubiš postati nešto više, a nekada ju više nikada nećeš niti vidjeti. Nekada će to biti zaljubljenost koja će trajati kratko, a nekada bi te mogla držati i godinama. Kroz život ćeš promijeniti puno simpatija, uhvatit će ti oko različiti ljudi, ali ovih 12 tipova simpatija svi prođu kad-tad i njih bi mogla i zapamtiti. Dio su odrastanja i sazrijevanja.

1.Neka slavna osoba
Svi imaju neki celebrity crush pa sigurno i ti, htjela priznati ili ne. Svi nam oni izgledaju tako privlačno, a netko posebno. Iako znaš da tu osobu vjerojatno nikada nećeš ni upoznati, u redu je sanjariti.

2.Dečko za kojeg ćeš kasnije shvatiti da je idiot
Mislit ćeš da je on nešto najbolje ikad dok te ne prođe zaljubljenost i dok ne shvatiš koliko je ružan iznutra. I bolje je da ovo ostane samo na simpatijama!

Cura i dečko Kada se zaljubiš, postaneš druga osoba: 9 načina na koje ljubav promijeni tvoju osobnost

3.Netko tko ti je prijatelj
Vrlo je lako moguće da ćeš nekog prijatelja početi gledati malo drugačijim očima. Većina se ipak ne usudi priznati te svoje osjećaje i s vremenom nastavi dalje. Ipak, postoji taj period kad ćeš na nekoga iz ekipe baciti oko.

4.Susjed iz ulice ili kvarta
Možda ti je prijatelj, možda i nije, ali znaš da živi u tvojoj ulici, zgradi ili kvartu jer ga non stop tu viđaš. I sviđa ti se! Ima nešto u izgledu što te posebno privuklo i samo se nadaš da ćeš ga vidjeti i sljedeći dan.

5.Dečko u izlasku koji ti je zapeo za oko, ali ga više nikad nećeš vidjeti
U klubu ili bircu gdje si izašla, netko ti zapne za oko. Većina neće imati hrabrosti prići pa sve ostane na čeznutljivim pogledima. Brzo ćeš ga zaboraviti, ali tu večer će ti ostati u glavi.

6.Netko tko je kilometrima i kilometrima daleko od tebe
Ima li smisla započeti vezu na daljinu? Postoje različite situacije gdje možeš upoznati nekoga, a nekada se vaši putevi spoje samo na kratko vrijeme i on je možda s drugog kontinenta. Pogotovo u mladosti takva poznanstva ne postaj ozbiljne veze, ostanu samo na simpatijama.

7.Netko tko je u vezi
Zabranjeno voće! Znaš da je u vezi i znaš da se između vas ništa neće dogoditi, ali nikad se zna! U svakom slučaju, nemoj držati dah i čekati ga.

8.Netko iz razreda
Nema šanse da bi toj osobi ikada priznala. Vidite se svaki dan, družite se svaki dan i skroz je normalno da ti se netko iz razreda ili škole svidi malo više.

Zaljubljena u zauzetog Zaljubljena u dečka koji je već zauzet: Što napraviti ako vam se sviđa netko tko je već u vezi?

9.Izmišljeni lik iz filma, serije ili knjige
Iako znaš da ne postoji, ne znači da ti se ne može sviđati. U tvojoj se glavi stvorila slika te osobe i ne možeš ju izbaciti. Odjednom niti jedan dečko u stvarnosti neće biti dobar jer neće zadovoljiti tvoje kriterije. Nakon nekog vremena, proći će te.

10.Stariji lik
Netko tko očigledno po godinama nikako nije za tebe. Ipak, zapeo ti je za oko. Svima se događa, bez brige.

11.Konobar u kafiću ili restoranu
Oni koji vole ići na kave u isti kafić, mogu baciti oko i na nekoga tko tamo radi. Ili ti neki kafić može postati tvoje novo mjesto kada slučajno tamo dođeš jednom, a konobar je tvoj idealan tip dečka.

12.Neki random dečko na društvenoj mreži
Dok skrolaš Instagramom ili TikTokom, pojavi se odjednom on – dečko koji je baš ono što ti tražiš. Ovo je ona simpatija koju ćeš ili brzo zaboraviti ili ga zapratiti i dulje se mučiti.

zaljubljenost simpatija zabava simpatije kroz život tipovi dečki u koje ćeš se zaljubiti

Još vijesti