Tipovi dečki

Potraga za onim pravim nije najlakša i sretni su oni koji odmah pronađu savršenog dečka i ostanu s njim godinama i godinama. Za puno cura ipak onaj pravi neće biti onaj u kojeg se prvog zaljube.

Treba poljubiti puno žaba prije nego što pronađeš onu koja će se pretvoriti u princa. Nekoliko ćeš puta možda i misliti da si napokon pronašla onog pravog za sebe, ali ćeš ubrzo shvatiti da si se samo zavaravala. Na putu do onog pravog, većina će upoznati nekoliko tipova dečki, od kojih bi te neki mogli i dobro istraumatizirati. Blago onim curama koje odmah pronađu savršenog dečka za sebe, jer većina će ipak prije njega upoznati sve ili barem dio ovih 7 tipova dečki.

1.Zaljubljenik u teretanu i svoje tijelo
Super je da ide u teretanu i pazi na svoje tijelo, ali problem je ako voli sebe i svoje tijelo više od bilo koga drugog, uključujući i tebe. To je onaj dečko koji provodi previše vremena ispred ogledala i nosi majice uže i od tvojih. Previše je zaljubljen u sebe da bi se mogao zaljubiti i u tebe.

2.Bad boy
Ima nešto u zločestim dečkima što toliko privlači cure. Skoro svaka ima u životu sjećanje na onog jednog takvog koji joj je slomio srce. Djeluje nedostižno i zato kada ti da pažnju i pokaže da mu se sviđaš, budeš izvan sebe jer se osjećaš posebno. Iako zapravo, lako je moguće da se istovremeno dok se ti osjećaš posebno zbog njega, isto tako osjeća još neka cura kojoj prodaje iste fore.

3.Partyjaner koji živi za izlaske i cuganja
Bit će tu i zabavnih dečki od kojih nećeš imati traume, jedan od njih je i onaj tip koji živi za izlaske. Definitivno super dečko, ali za prijatelja, ne za partnera. Pogotovo ako maštaš o romantičnoj vezi. On nikako da odraste! Činit će ti se da najveći dio vremena koji provodite zajedno, on bude polupijan ili napušen.

4.Sramežljiv kojem ne možeš shvatiti sviđaš li mu se ili ne
Ona dobrica koja te osvojila baš zato jer je toliko dobar i drag, drugačiji od svih dečki. Luda si za njim, ali je li i on za tobom? Sviđaš li mu se stvarno ili te samo gleda kao prijateljicu? Iz njegovog ponašanja nećeš moći pročitati koje je u pitanju, a nije ni da će juriti s ljubavnim izjavama. I zato što nećeš znati na čemu si s njim, past će u drugi plan, a tvoju pažnju osvojiti neki drugi, glasniji i otvoreniji, ali ne uvijek i bolji. Za ovakve dečke samo trebaš imati puno strpljenja.

5.Puno stariji dečko
Razlika u godinama između vas bit će itekako veća od samo par godina. Zato što je toliko stariji, mislit ćeš da je ozbiljniji i da će veza s njim biti ona prava. Jer ipak je zreliji nego dečki tvojih godina. Krivo. Što misliš zašto nema curu svojih godina? Vjerojatno zato što je većina njih shvatila da ništa od njega i ne želi ga. Zato se fokusirao na mlađe cure. Ne mora uvijek biti slučaj, ali puno puta je. Zbog ovakvog ćeš si dečka samo stvoriti u glavi velike nade koje neće biti ispunjene jer će ipak razlika u godinama presuditi da to nije to.

6.Onaj kojem si druga opcija
I nikada, ali baš nikada, te ne stavlja na prvo mjesto. Možda će mu biti važniji posao, možda hobi, možda neka druga cura, a možda i neki deseti interes, ali nikada ti. Čekat ćeš, ali kada shvatiš da ništa od toga, bit će ti žao svog vremena koje si potrošila na njega.

7.Dečko za kojeg si uvjerena da ćeš ga promijeniti
Dobar dio cura u nekom trenutku svog ljubavnog života dođe i do ovog tipa dečka. Ima nešto vezano za njega što se nadaš da ćeš promijeniti i tako ga pretvoriti u idealnog dečka za sebe – dok ne shvatiš da se to nikada neće dogoditi. Možda ćeš htjeti promijeniti njegov stil odijevanja, činjenicu da on želi casual vezu, to što puno pije, to što je ženskaroš, to što živi u drugom gradu…što god da je, vjerojatno je da će to samo ostati netko tko će ti brutalno slomiti srce.

tipovi dečki onaj pravi ljubav veze

Još vijesti