Slika nije pronađena

Iako se čini kao da je to puno tipova dečki za izbjegavati i da po tome nitko nije dobar, ali bolje je i dulje biti bez dečka, nego biti s nekim ovakvim. Naći ćeš onoga pravog, samo budi strpljiva.

Ne želiš biti u vezi s osobom koju dobro ne poznaješ. Najbolje je da prođe određeni period u kojem ćete se samo neobavezno družiti da se bolje upoznate i da vidiš kakva je on stvarno osoba. Ako ispadne da pripada u neku od ovih kategorija, nemoj puno razmišljati, bježi od njega koliko te noge nose. Ovakvi su dečki najgori i ako ćeš pokušati biti s njima u vezi, to neće biti to. Jer oni jednostavno nisu za vezu.

1.Dramatičan

S njim je sve over the top, nema situacije od koje neće napraviti pravu malu (ili veliku) dramu. Od situacija da ti odabereš mjesto gdje da odete na cugu, ali kada dođete nema mjesta – drama, ili ako se slučajno ne možeš vidjeti jedan dan jer imaš neke druge obaveze – a on poludi kao da si mu otkazala dogovor 5 minuta prije. Sve se situacije mogu razriješiti bez dramatiziranja, a ako to nije slučaj s njim, bolje je maknuti se čim prije.

2.Onaj kojem je glavna zanimacija u životu napijati se

Dečko kojem su izlasci i ispijanje alkohola najveća zanimacija u životu još je jedan tip koji ti stvarno ne treba u životu. Želiš li stvarno dečka koji je non stop pijan i koji umjesto vode ili soka pije uvijek navečer pivo? Može ti odmah biti jasno da tu ima puno dubljih i većih problema koji mogu samo eskalirati. Nemoj misliti da će se zbog tebe promijeniti. Jedno je ići van, a drugo piti previše.

3.Dečko koji se boji definiranja vašeg odnosa

Oni koji bi se najradije sakrili kada spomeneš definiranje vašeg odnosa ti odmah zapravo govore da ne žele ništa ozbiljno i da si mu samo usputna zabava. Ako je to ono što tražiš, onda u redu, ali nemoj se nikada vezati previše za takve tipove, jer otići će samo tako, bez ikakve najave.

4.Umišljen

Onaj dečko koji ti ponašanjem govori da je svjestan toga da je iznad tvoje lige i da ti radi usluge time što se viđa s tobom. Ružno. Nepristojno. Umišljeni dečki se na prvu mogu činiti kao da su samo likovi koji imaju samopouzdanja, što je dobra karakteristika, ali kada prođe neko vrijeme i malo ga bolje upoznaš, vidjet ćeš je li to stvarno slučaj ili je samo umišljen.

5.Previše clingy tip

Ugušit će te i neće ti dati disati. Lijepo je vidjeti da mu je stalo do tebe i da želi provoditi što više vremena s tobom, upoznati tvoje roditelje, javlja ti se tijekom dana sa slatkim porukicama… ali nakon nekog vremena, ovo će postati jako naporno i počet će te gušiti. Iako ste zajedno, i dalje bi bilo dobro da svatko ima i vrijeme za sebe, ne morate se baš vidjeti svaki dan i znati što točno tko radi koju sekundu.

6.Lik koji se javlja svakoj curi

Ima i onih likova koji su toliko očajni da se javljaju svakoj curi, i svi to već znaju. Valjda misle da se neće saznati da to rade, ali iznenađenje, cure međusobno pričaju. Takav ti tip definitivno ne treba. Ovakvim ponašanjem pokazuje da mu je zapravo svejedno s kime će biti, samo čeka curu koja će pristati. Znači da mu niti ti kao ti posebna. Iako će ti pokušati prodati priču da jesi. Nemoj nasjesti na to.

7.Bivši dečko tvoje prijateljice

Treba li uopće puno objašnjavati zašto i kako ovaj dečko ne bi trebao niti netko koga ćeš uopće razmatrati kao osobu s kojom ćeš se viđati. Ne, ne i ne!

8.Onaj koji već ima curu, ali govori da će ju ostaviti

Dečki koji su u vezi, ali koji govore da si ti ipak ona koju žele i da će ostaviti curu s kojom su sada i da im ta veza ionako ima previše problema…nemoj vjerovati u njegove priče. Ili ju neće nikada ostaviti i mulja te ili će nakon nekog vremena isto napraviti i tebi ako završite zajedno. Zašto bi uopće htjela biti s dečkom koji vara svoju curu?

9.Dečko koji ti se nikada ne javi prvi

Nije mu ipak toliko stalo ili mu se jednostavno ne sviđaš toliko. Nemoj se previše vezati za ovakve tipove. Ona osoba koja se baš NIKADA ne može prva javiti nije toliko zainteresirana i možda samo želi vezu, a ne zapravo tebe. Treba ti osoba koja će htjeti baš tebe.

Pogledajte još:

Najveći mogući klišeji: Ove savjete nitko tko prolazi kroz prekid veze NE ŽELI čuti

'Pravila' za dejtanje i veze koje je pregazilo vrijeme: Ovih 10 se prati i danas, ali stvarno ne bi trebalo

Znakovi koji pokazuju da vam je veza dosadna - možete li se poistovjetiti s njima?

veza tipovi dečka nisu za vezu izbjegavaj loši dečki

Još vijesti