Pisanje poruke

Poslati poruku bivšem nije uopće dobra ideja. Pogotovo nije dobra ideja ako želiš poslati neku od ovih poruka. U tim je situacijama to posebno loša ideja. Neke je stvari bolje ne podijeliti s njim u poruci.

Kada prekinemo s nekime, najbolje je prekinuti sve kontakte. To će ti pomoći da što lakše preboliš tu osobu, ali i da si ne daješ lažne nade. Čak i da je ta osoba netko tko ti je prije veze bio prijatelj, ne možete se odmah vratiti na mjesto gdje ste bili prije. Trebat će vremena. Najbolje je zato izbrisati broj od bivšeg, blokirati ga na društvenim mrežama i izbrisati sve vaše poruke – da što manje budeš u napasti javiti mu se. Pogotovo nakon izlaska! Postoje situacije kada je možda u redu poslati poruku bivšem, ali mi ćemo ti sada dati 10 situacija kada je to najgora moguća ideja. Ove mu poruke ne bi trebala poslati.

1.Nedostaješ mi
Čak i da ti stvarno nedostaje, nije fer ni prema njemu da mu iz vedrog neba pošalješ ovakvu poruku. Daješ mu nadu da si požalila prekid, a vjerojatno je da si samo tužna i da ćeš kroz neko vrijeme požaliti što si ovo poslala. Da je veza bila tako dobra, ne bi prekinuli. Sjeti se razloga prekida i to će te zaustaviti da pošalješ ovakvu poruku.

2.Imaš li nekog novog?
Ne tiče te se viđa li se s nekim ili ne. Ispitivati ga je li krenuo dalje i je li se počeo viđati s nekim novim je zabadanje nosa gdje mu nije mjesto. To više nema veze s tobom.

Cura se dopisuje Situacije kada je ipak u redu prekinuti vezu preko poruke: 6 iznimki kada to bez beda možeš napraviti

3.Hej bok, što ima?
Praviti se da je sve okej i kao da se ništa nije dogodilo – također loša ideja. Više niste zajedno i održavati komunikaciju nema smisla i samo pogoršava situaciju. Ako ju i ne pogoršava za tebe, možda će njemu samo otvoriti opet rane. Ovakva ga poruka može zbuniti, ali i poslati krivu „poruku“.

4.Jesi za kavu?
Prijedlozi da se vidite također nisu dobra ideja, pogotovo ako se ne namjeravaš stvarno vratiti u tu vezu. Samo zato što si tužna, jer ti je dosadno ili jer ti nedostaje nisu dovoljno dobri razlozi. Vratiti se opet u vezu u kojoj očigledno nisi bila sretna i u kojoj stvari nisu bile idealne, nema smisla.

5.Zašto mi ne odgovaraš?
Kada ti na poruku koju si mu poslala ranije ne odgovara, nikako nemoj slati drugu ili treću. Očito je da ne želi razgovarati s tobom i ima dobar razlog za to – prekinuli ste. Ne mora održavati kontakt s tobom.

6.Moljenje da ti se vrati
Bilo kakve poruke u kojima ga moliš da ti se vrati će izgledati jako očajno i velike su šanse da neće uroditi plodom. Jako loša ideja.

7.Pijane ljute poruke
Možda ti alkohol govori da je dobra ideja javiti mu se i reći sve što ti je na pameti, ali to nikada nije dobra ideja. Prekinuli ste, mogla si mu tada sve reći, sada kada je prošlo neko vrijeme (čak i da je prošlo nekoliko dana ili tjedana), nema smisla vraćati se na to.

Dečko piše poruku Poruke koje ne bi trebala poslati dečku koji ti se sviđa: S ovih 10 bi ga mogla odbiti

8.I dalje te volim
Nema potrebe, a nema ni smisla slati ovakvu poruku. Prekinuli ste i ovakva će poruka samo dati lažnu nadu. Zamisli kako bi se ti osjećala da on tebi to pošalje, a ti ga pokušavaš preboljeti.

9.Vidim da već imaš neku novu curu, izgleda da ti nije trebalo dugo da me preboliš
Komentiranje djevojke s kojom se viđa ili s kojom si vidjela da je objavio fotku na društvenim mrežama ne dolazi u obzir. To nije tvoj posao i ne tiče te se. Prekinuli ste i on može raditi što god želi i s kim god želi.

10.Pokušavati ga učiniti ljubomornim
Bilo kakve poruke s kojima pokušavaš dobiti reakciju od njega i učinit ga ljubomornim su još jedno „ne“. Može ispasti malo jadno, a i nema smisla da ga činiš ljubomornim kada ste prekinuli. Čak i da se nisi pomirila s prekidom, ovo jednostavno nije okej. Kao da ga namjerno pokušavaš povrijediti. Besmisleno trošenje vremena.

poruke poslati poruke bivšem nikako ne slati poruke koje su loša ideja Prekid nakon prekida Bivši dečko

Još vijesti