Ljubavni par

Iako si ga zaboravili i preboljela, neke stvari će ti ipak ostati u sjećanju i godinama nakon prekida. Neki random trenuci će te tako podsjetiti na njega, ali barem neće tako boljeti kao friško nakon prekida.

Samo zato što si ga preboljela, ne znači da ti više nikada neće proći kroz glavu. Pogotovo kada te neka situacija podsjeti na neku uspomenu koju si imala s njim. Što je veza dulja, to je ta osoba postala veći dio tvog života i bit će ju teže preboljeti. Čak i kada prođe neko vrijeme, teško da ćeš tu osobu baš u potpunosti zaboraviti. Preboljet ćeš ju i nećeš ju gledati kao prije, ali neke sitnice, traume i lijepe uspomene, koje ti je ostavila, podsjećat će te na nju još dugo nakon prekida. Ovih 9 sjećanja na bivšu ljubav ostaju još dugo nakon prekida, a nekada i zauvijek.

1.Njegov miris
Kada osoba ima svoj specifičan miris, jedan parfem koji joj je zaštitni znak i koji uvijek koristi, to je jedna od stvari po kojoj ćeš pamtiti tu osobu. Kasnije kada osjetiš taj parfem, bit će ti poznat i uvijek će te podsjećati na baš tu osobu. Mirisi imaju jako veliki utjecaj na naš i nešto su što pamtimo i povezujemo uz neku osobu ili uspomenu.

2.Dan kad ste prekinuli
Što god da se dogodilo, bio prekid miran ili dramatičan, i tko god da ga je asocirao, vjerojatno taj dan nećeš zaboraviti. Sjećanje na njega će ostati živo i godinama kasnije. Razlika je samo što te neće više boljeti kao friško nakon prekida.

Kendall Jenner i Liam Payne Prekidi slavnih koji su se dogodili ove godine: 7 parova koji su bili #couplegoals, a sada su bivši

3.Greške koje si napravila u toj vezi
Na greškama se uči i ovo je nešto što bi i trebala zapamtiti iz prošle veze. Nemoj za sve uvijek kriviti drugu osobu, jer često su krivci pomalo oboje. Kada objektivno sagledaš situacije i vidiš koje si greške napravila, zapamtit ćeš ih zauvijek jer ih nećeš više htjeti ponoviti sljedeći put.

4.Način na koji te povrijedio
Ako te osoba povrijedila, to je jedna gorka uspomena koja će ostati s tobom. Može ti stvoriti traume i biti nešto čemu ćeš se u glavi vraćati i u kasnijim vezama. Koliko se god trudili, neke bolne uspomene ne možemo samo tako izbrisati iz glave.

5.Njegovi prijatelji s kojima si si bila full dobra
Kada uđeš u vezu, počneš se družiti i s ljudima od te osobe. Nekada ti sjednu, nekada ne. Najgore je kada ti sjednu savršeno i kada to postanu i tvoji ljudi, a onda dođe do prekida i odjednom izgubiš i dečka i njegove prijatelje. Kada sretneš te ljude kasnije na cesti, uvijek ćeš ih pozdraviti i sjetiti se koliko ste si bili dobri.

6.Datum rođenja
Pamtimo sitnice, a ako si s nekim bila dugo i provela s tom osobom više rođendana, ostat će ti taj datum negdje u glavi. Kada slučajno vidiš da je taj datum, sjetit ćeš se zašto ti je tako poznat.

Cura i dečko Veze koje je teško preboljeti: 7 najbolnijih prekida koji ti se mogu dogoditi

7.Obećanja koja ti je dao, a nije ispunio
Još jedna gorka uspomena i prtljaga koju ćeš psihički nositi i u sljedeću vezu. Jedno od razočarenje je kada ti osoba da obećanja, a koja nikada ne budu ispunjena. Ne bi trebali obećavati ništa za što nismo sigurni da ćemo ispuniti. U vezama se često daju različita obećanja koja možeš shvatiti ozbiljno, a onda vidiš da ipak ništa nije bilo od toga i da su bile samo prazne riječi.

8.Mjesto gdje ste se prvi put vidjeli
Ili neka druga lokacija koja vam je puno značila. Povremeno kada prođeš onuda i vidiš neki par na vašem mjestu, te se uspomene mogu vratiti. Čak i ako su prošle godine od prekida. To nije znak da si i dalje zaljubljena ili da ga nisi preboljela, ne moraš paničariti. Samo se radi o uspomeni koja ti očito puno znači.

9.Njegove mane koje su te izluđivale
Pogotovo ako ih vidiš u nekoj drugoj osobi. Podsjetit će te na tu bivšu ljubav. Svi imamo neku manu s kojom izluđujemo ljude oko sebe, a ako misliš da ti nemaš, u zabludi si. To je još jedna sitnica o bivšem koje se povremeno možeš sjetiti i puno nakon prekida. I odmah će ti biti drago što više nisi u toj vezi.

Prekid bivša ljubav Bivši dečko Bivša cura uspomene pamtiti ne zaboravljamo veza bivša veza ljubav

Još vijesti