Slanje poruke

Možda ti se na trenutak čini kao dobra ideja, ali prije nego napraviš grešku koju više nećeš moći vratiti, dopusti da ti damo par razloga zašto se ne bi trebala javiti bivšem. Iz kojeg god razloga da mu se želiš javiti, odgovor je uvijek „ne“.

Jako ti fali i želiš mu se javiti samo da ga čuješ ili ga želiš moliti da ti da još jednu priliku. Ili ga planiraš tražiti da se vidite i da razgovarate. Ili mu želiš čestitati rođendan. Ili samo želiš vidjeti kako je. NE. Ništa od toga nije dovoljno dobar razlog da mu se javiš. Koliko god da želiš, to će samo otežati prekid i iako će ti na minutu biti bolje, kasnije će ti biti 10 puta gore nego prije. Nema potrebe da mu se javljaš, a i to nikako nije dobro za tebe. Najbolje pravilo nakon prekida je prekid i sve komunikacije. Koliko to god bilo bolno, tako je najbolje. Ako ikada pomisliš da bi mu se trebala javiti, pročitaj ovih 8 razloga zašto to ipak nije dobra ideja.

1.S razlogom ste prekinuli
Sjeti se zašto ste prekinuli. Vjerojatno razmišljaš o tome da niste trebali, ali sjeti se što se dogodilo. Vjerojatno se prekid dogodio s razlogom. Čak iako ga nisi htjela. Sjeti se tog razloga i sjeti se da je ovako bolje.

2.Sav napredak koji si napravila će pasti u vodu
Koliko god da je prošlo od prekida, napravila si neki napredak. Bilo da je prošlo 5 dana, par tjedana ili mjesec dana. Iako i dalje boli, ipak je mrvicu bolje. Ako mu se javiš, sav će taj napredak pasti u vodu i opet ćeš biti na početku. I ništa nećeš postići.

Cura i dečko Veze koje je teško preboljeti: 7 najbolnijih prekida koji ti se mogu dogoditi

3.Samu sebe mučiš
Javljanjem nećeš napraviti ništa korisno osim što ćeš samu sebe još malo mučiti. Ili njega ako si ti ta koja je prekinula. Nije okej ni prema tebi ni prema njemu. Radije napravi Tinder i javi se nekom random dečku.

4.Daješ si lažnu nadu
Misliš da ćeš mu se javiti i da će sve biti okej i kao prije. Neće. Možda je nastavio dalje, možda te ne želi čuti ili će te možda otkantati. Koliko god da si tužna, bit ćeš kasnije još tužnija. Nadat će se da će se nešto dogoditi, a vjerojatno neće.

5.Osjećat ćeš se još gore ako ti ne odgovori
Možda ti uopće ne odgovori i osjećat ćeš se još groznije. Ili shvatiš da je zablokirao tvoj broj. Bol će biti još gora.

6.Da te želi čuti, javio bi ti se
Možda misliš kako čeka da se ti njemu javiš, ali vjerojatno bi se on tebi već i javio da je to htio i da misli kako prekid nije završen te da imate još šanse ili nešto za raspraviti.

tužna nakon prekida Najveći mogući klišeji: Ove savjete nitko tko prolazi kroz prekid veze NE ŽELI čuti

7.Rezultat sasvim sigurno neće biti onaj koji priželjkuješ
Što god misliš da će se dogoditi kada mu se javiš i što će biti rezultat – neće. Sigurno misliš da ćete popričati, shvatiti da ste pogriješili i pomiriti se. To se najvjerojatnije neće dogoditi. I ne bi ni trebalo ako se prekid dogodio s razlogom.

8.Reći ćeš nešto što ćeš kasnije požaliti
Možda ćeš ga moliti da ti se vrati, da ti se javi, reći mu što god misliš da želi čuti ili na kraju od ljutnje kada ništa ne upali i izvrijeđati ga. Ništa od toga ne zvuči kao dobra ideja, već samo nešto što ćeš kasnije požaliti.

Prekid bivsi poslati poruku ili ne loša ideja zašto mu se ne javiti ne javiti se bivšem razlozi veza Bivši dečko bivša ljubav