Cura i dečko

Ulaziti u vezi gdje nećeš dobiti ovih 6 osnovnih stvari nije nešto na što bi ikada trebala pristati. Ako ti ih dečko nije spreman dati, nije ni spreman za vezu.

Mi cure često puta pristajemo na puno manje nego što zaslužujemo. Zašto? Nekada jer mislimo da nećemo pronaći bolje, nekada jer mislimo da ne zaslužujemo bolje… Iz kojeg god razloga da ti pristaješ na manje od onoga što zaslužuješ, vrijeme je da staneš, razmisliš i podigneš ljestvicu. Bolje je biti i solo još neko vrijeme nego s dečkom koji će ti ostaviti traume. U vezi bi trebala zahtijevati neki osnovni minimum. Nažalost, ima i previše cura koje pristaju na manje. Zaslužuješ više, u to možeš biti sigurna. Neke najosnovnije stvari koje bi trebala zadovoljiti svaka veza (i svaki dečko) su ovih 6.

1.Treba imati poštovanja prema tebi kao osobi, i kao djevojci
Veza bez poštovanja nikako ne bi trebala biti veza u kojoj ćeš biti. To onda ni nije zdrava veza. Jednako i ti i dečko trebate jedno drugo poštovati. Ovo je temelj koji će osigurati da vam veza bude čvrsta i da bude dugotrajna. Ako te netko ne poštuje i svojim ti ponašanjem pokazuje da te ne poštuje, niti ne zaslužuje da budeš s tom osobom jer te ta osoba zapravo ni ne voli. Bez poštovanja nema veze.

2.Treba znati komunicirati, a ne se naljutiti i ignorirati te
Nije bitno koliko netko ima godina, može osoba biti djetinjasta bez obzira na godine. Drugo je kada je netko djetinjast u svojim nekim zabavnim ponašanjima, a drugo kada je djetinjast i ne zna komunicirati ili se naduri svaki put kada nije po njegovom. Kada dođe prva svađa, vidjet ćeš koliko je ovo problem. Znati komunicirati je obavezno ako želiš pravu i ozbiljnu vezu.

Slika nije pronađena Stvari koje će ti već na početku veze otkriti hoće li ona opstati ili ne – traži ovih 5 znakova

3.Treba ti vjerovati, a ne provjeravati svakih pola sata gdje si i s kim si
Kada nekome ne daš nikakav razlog da ti ne vjeruje, a osoba ti svejedno ne vjeruje, onda je to problem. U toj situaciji problem nije u tebi, već u toj osobi koja ti ne vjeruje. Uz poštovanje, ovo je jedan od bitnijih temelja veze. Kada nema povjerenja, bit će puno svađa i problema i sve će vam to malo po malo nagrizati vezu.

4.Trebaš se osjećati sigurno kraj njega
Pored osobe s kojom ćeš biti u vezi se trebaš osjećati sigurno. Bilo da te osoba plaši jer se bojiš da će vikati ili imati nasilnu reakciju ako nešto kažeš ili napraviš ili te uznemirava na bilo koji drugi način, to nije dobar znak. Možda ti samo ne odgovara karakter te osobe i zbog njega se ne osjećaš opušteno i sigurno s njom. U svim je tim slučajevima bolje zaobići takvu vezu.

Slika nije pronađena Ne bi trebala s ovakvim dečkom ući u vezu: 7 znakova da on još nije spreman za ozbiljnu vezu

5.Treba se željeti redovito viđati s tobom bez da uvijek ti moraš prva sve inicirati
Kada ti se čini da je veza jednostrana jer si uvijek ti ta koja mora poticati da idete na spoj, smišljati ideje, javljati se da se vidite, a on nikada nema vremena ili se zaboravi javiti – nije dobar znak. Skroz je razumno očekivanje da se i dečko trudi jednako koliko i ti. U suprotnom pokazuje da mu nije stalo, a zašto bi bila u vezi s takvom osobom?

6.Treba ti znati dati prostora
Iako ste skupa i volite se i želite se stalno viđati, ne možete biti zajedno 24/7. Morate imati i vrijeme kada ćete se odvojeno družiti sa svojim ekipama ili vrijeme za sebe, za učenje, za odmaranje, gledanje svoje serije i slično. Jednako kako je bitno da se potrudi da se vidite, bitno je i da ti da prostora.

veza ljubav dečko tražiti u vezi zahtijevati u vezi minimum temelj dobre veze kriteriji za odabir dečka ući u vezu ili ne

Još vijesti