cura i dečko

Ne zvuči baš realno da na početku veze već možeš znati hoće li ona opstati ili ne, ali ako gledaš prave znakove – možeš znati. Svaka dobra veza koja će opstati dugo vremena mora imati čvrste temelje, to im je svima zajedničko.

Sigurno si već čula da je idealno prije nego uskočiš s nekim u vezu, upoznati dobro tu osobu kroz prijateljstvo. Ono se uvijek naglašava kao idealan temelj veze. Ako malo razmisliš, ima smisla. Tako ćeš najbolje upoznati osobu kao osobu, a ne samo gledati njihov fizički izgled koji ti može pomutiti prosudu kakva je stvarno osoba. U vrijeme kada se ljudi najviše upoznaju online, prijateljstvo kao temelj nije uvijek baš izvedivo. Nije kraj svijeta ako ti veza nije počela prijateljstvom, postoje i neke druge stvari koje ti već na samom početku veze mogu reći hoće li ona opstati ili ne. Ako ti sljedećih 5 stvari zvuči poznato jer se odnose i na tvoju vezu – to je to, vaša će veza itekako opstati.

Zaljubljeni par Testiraj ga: Prije nego uđete u vezu tvoj budući dečko mora ispuniti ovih 10 'zadataka'

1.Možete pričati satima bez da vam ponestane tema
Razgovor između vas uvijek teče tako prirodno i čini se kao da nikada ni ne staje. Nema onih neugodnih trenutaka kada brzo smišljaš što reći ili pitati jer je tišina postala neugodna. Kod vas teme dolaze tako prirodno kao da se znate već godinama.

2.Kada nešto pričaš dečku, nemaš osjećaj da te ne sluša
Vidiš da te sluša jer postavlja pitanja i vidno je zainteresiran. Čak i ako mu se žališ na tetu u dućanu koja je prema tebi bila bezobrazna. Kakva god da je tema u pitanju, vidiš da te sluša, nemaš osjećaj kao da pričaš zidu.

3.Pokreti su vam sinkronizirani
Pogledaj koliko ste sinkronizirani kada hodate. Jesu li vam koraci ujednačeni, hodate blizu jedno drugome, prirodno vam je da se držite za ruke i istovremeno krenete jedno drugo primiti za ruku? To su male sitnice koje pokazuju da su stvari među vama i više nego dobre.

4.Kada kaže da će ti se javiti – stvarno ti se tada i javi
Nema onih situacija „javit ću ti se kasnije“, ti čekaš kraj mobitela, a od njega ni traga ni glasa. Ako primjerice ode van s ekipom i kaže da će ti se javiti kada ide doma – stvarno to i napravi. Ili kaže da nešto mora ići obaviti i da se javi za par sati – i stvarno se javi. To je znak da je stvarno ozbiljan s tobom i da si mu na umu non stop.

Dečko Dečki se samo čine samopouzdani: 7 nesigurnosti koje ih muče kada im se neka cura sviđa

5.Potrudio se osmisliti dejt koji te oduševio
Neće svaki dejt na koji otiđete biti nešto veliko i senzacionalno, ali nekada te već iznenadio i pozvao te van, sve organizirao i zapravo točno pogodio aktivnost i oduševio te jer kao da je znao da će ti se to svidjeti. Možda ipak nije bilo tako slučajno i samo je slušao što govoriš.

veza početak veze ljubav hoće li opstati čvrsta veza znakovi da će opstati

Još vijesti