Tužna djevojka

Rijetko će koji prekid biti zapravo sretan. Većinom on nije nikome drag i bit ćeš tužna kada se dogodi, čak i ako znaš da to nije veza za tebe i ako nisi sretna.

Bilo da si ti ta koja inicira prekid veze ili da netko prekida s tobom, u niti jednom slučaju ovo nije nešto što je lako i što neće baš ni malo utjecati na tebe. Čak i kada je u pitanju loša veza. Kada izađeš iz veze, bit ćeš malo drugačija verzija sebe i taj će prekid na neki način utjecati na tebe i tvoju osobnost. Neke su stvari pozitivne, a neke negativne. Ovo je 8 najčešćih načina kako nas prekid promijeni.

1.Postaneš opreznija i podigneš malo zid oko sebe
Kada nam netko jednom slomi srce, drugi ćemo put biti malo oprezniji jer ne želimo opet proživjeti isto. Pogotovo dok je taj prekid još friški. U sljedećoj ćeš vezi ići polakše i nećeš tako brzo otkrivati osjećaje i davati si nade.

2.Razočaranje te više neće toliko razočarati
Iako će svako razočarenje biti bolno, bit ćeš donekle spremna na njega. Tužno, ali i istinito. Kada jednom budeš jako razočarana, drugi put te to neće toliko iznenaditi.

3.Sada znaš što ne želiš u vezi i od dečka
Nakon prekida naučiš i nešto novo o sebi. Svaka će ti veza pokazati što ne želiš u vezi ili dečku – ili što želiš. Znat ćeš što tražiti u sljedećoj vezi i što izbjegavati.

Prekid veze Prekidanje veze na ovaj način možda izgleda pristojno, ali zapravo je grozno – a sve više ljudi to radi

4.Shvatiš da ne možeš promijeniti ljude
Ako se netko ne želi promijeniti, ti tu ne možeš ništa napraviti. Koliko god da to želiš, kada dođe do prekida, vidjet ćeš da je sve bilo uzalud.

5.Shvatiš da ne možeš utjecati na tuđe odluke
Jednako kako ne možeš promijeniti ljude, tako ne možeš ni promijeniti njihovo mišljenje niti njihove želje. Ako netko nešto želi – što god rekla ili napravila, nećeš moći puno napraviti. Možeš se pomiriti s njihovom odlukom jer sve je drugo uzalud.

Problemi u vezi Ponašanja koja sa sigurnošću otkrivaju da će par prekinuti: Kada uočiš ova 4 – kraj stiže

6.Smanjiš očekivanja
Kada nekoliko puta budeš razočarana, prestaneš i očekivati puno od novih ljudi. Ovo nije odluka koju donesemo, već podsvjesno počnemo očekivati manje. Tako nam se nakon nekog vremena čini da je minimum zapravo nešto wow.

7.Shvatit ćeš da biti sama nije kraj svijeta
Čini ti se da će biti grozno biti sama, ali kada neko vrijeme provedeš solo, shvatiš da to i nije tako grozno i da ima svojih prednosti.

8.Počneš vjerovati svom instinktu
Trebala bi slušati svoj instinkt. Tek kada nam se dogodi nešto loše i shvatimo da smo imali neki predosjećaj da će tako završiti, tada nam bude žao što mu nismo vjerovali ranije.

Prekid veza naučiti iz prekida prekid promijeniti ljubav Slomljeno srce posljedice

Još vijesti