Cura i dečko

Nekada u vezi možeš osjetiti da stvari idu nizbrdo i da to više nije to. Što god da napraviš, ako nema pomaka na bolje, nekako možeš očekivati kako bi tu mogao biti vaš kraj. Ovaj tip prekida koji je sada u trendu nećeš pak očekivati.

Vrijeme je da se veze testiraju i da se vidi čija je veza čvrsta, a čija baš i nije. Ljeto je pred vratima, a to znači i da će neki parovi prekinuti i da bi te taj prekid mogao iznenaditi. Radi se o trendu koji se pojavljuje redovito u ovo vrijeme, a svake je godine sve popularniji. Nažalost, taj tip prekida nećeš predvidjeti i imaj na umu da nije tvoja krivica. Trend se zove "summer shading". Ekspert za veze Tina Wilson je za Tylu otkrila da smo ušli u doba godine kada hrpetina parova prekida. Razlog? Dolazak ljeta. Kako ona kaže, hrpa cura i dečki koji budu ostavljeni ovakav prekid ne predvide jer se veza čini sasvim okej i onda – bam! Neki žele ljeto provesti solo i zato pred početak prekidaju ili izbjegavaju ulazak u vezu, sve samo kako bi preko ljetnih mjeseci imali slobodu zabavljati se s kim god žele i kako god žele.

Ljeto se obično povezuje s neobveznim ljubavnim avanturama, što je nekima primamljivije od veze u kojoj su do sada. Ovaj tip prekida je posebno popularan upravo između mladih parova. Žele ući u ljeto slobodni da imaju opcije upoznavati nove ljude, imati kratke ljetne avanture i ne biti vezani za nikoga. Najčešće razlog za takav prekid neće biti iskren i dobit ćeš neko objašnjenje koje ti neće imati smisla ni logike. Po tome možeš prepoznati da se radi o ovom tipu prekida i da nisi ti problem, već si bila u vezi s problemom. Dečko koji te želi ostaviti zbog ljetne avanture ionako nije tvoj gospodin savršeni i bolje ti je bez njega.

Par razgovora Razgovori u vezi koji će ti možda slomiti srce, ali ih morate imati: 5 teških tema koje su bitne za vezu

Par u zagrljaju Psiholozi otkrivaju koja je to rečenica koja će dodatno učvrstiti svaku vezu – i ne, nije „volim te“

veza Prekid trend u dejtanju ljubav Slomljeno srce prije ljeta u trendu zašto te dečko ostavio doba prekida veza

Još vijesti