Cura i dečko

Koliko će ti biti lako ili teško preboljeti neku vezu ovisi o tome kakva si osoba, koliko se vežeš za druge i koliko si tu osobu zavoljela. Ne vrijede ista pravila za sve. Pa ipak, neke je veze posebno teško zaboraviti i nastaviti dalje.

Prekid nikada nije lagan, ali u nekim je slučajevima još mrvicu teži i bolniji nego inače. Čak i kada si ti osoba koja inicira prekid i znaš da će on biti dobar za tebe, i dalje ti može teško pasti. Jako su rijetki prekidi odnosa koji su lagani za preboljeti. Međutim, ovih 7 su najgori i oni će te sigurno najviše boljeti. Možda ti se neće dogoditi svaki od njih, ali neki sigurno hoće.

1.Kada izađeš iz jako duge veze
Kada si s nekime godinama i godinama, naravno da će ti biti izuzetno teško kada dođe do prekida i kada ta osoba odjednom samo nestane iz tvog života. Kakva god da vam je bila veza, bit će to veliki šok. Iako ćeš možda ti biti ta koja je htjela prekid, tek kada se on dogodi, shvatit ćeš da ti nije baš tako svejedno kako si mislila da će biti.

2.Kada 'te ostavi' netko s kim zapravo nisi nikada niti bila službeno u vezi
Veza koja nikada nije niti bila zapravo veza. Ti si se možda u svojim mislima nadala da će to postati jednog dana, uskoro, a onda umjesto toga, došlo je do razlaza. Iz nekog nam je razloga svima posebno teško preboljeti tu jednu osobu koju zapravo nikada nismo imali.

Slika nije pronađena Izbaci iz glave nesuđenu ljubav: Kako preboljeti simpatiju koja nikad nije postala ništa više ni ozbiljnije?

3.Kada se raziđeš s prijateljicom
Osim ljubavnih veza, jedan odnos koji je tužan i boli kada mu dođe kraj je kraj prijateljstva. Drugo je kada se raziđete nekako polako i 'prirodno' jer vas je život odnio na različite strane, a drugo je kada baš dođe do 'prekida' jer se nešto dogodilo. Bilo da ste se posvađale, da je došlo do izdaje ili da te osoba jednostavna otkantala. Nije veza, ali boli kao veza.

4.Kada izađeš iz veze koja izgleda savršeno, ali ti znaš da nije
U takvim je vezama vjerojatno da će osoba s kojom, biti svima draga – i tvojim prijateljima i tvojim roditeljima. Neće znati koliko vam veza zapravo nije dobra i otežat će ti taj prekid. U takvim se prekidima pogotovo javlja sumnja jesi li napravila pravu stvar i to preispitivanje će ti otežati jer nikako da u potpunosti pustiš tu vezu i osobu.

Cura i dečko Je li to prava veza za tebe? 15 znakova da si zaglavila s osobom koja je pogrešna za tebe

5.Prva veza
Prva veza i prva ljubav su najgori jer je to prvi prekid kroz koji i prolaziš. Baš zbog toga što je prvi, djeluje posebno brutalno i treba nam jako puno vremena da ga prebolimo, čak ni ako veza nije bila preduga. Ipak je to bila tvoja prva ljubav.

6.Kada te netko neočekivano ostavi
U vezi si, zaljubljena, volite se, sve je super, i onda bomba – kaže ti da želi da prekinete. Kada veza postaje sve problematičnija i počnete se udaljavati, onda je prekid nekako i očekivan, ali u situacijama gdje je sve super, nitko ne očekuje ovakav rasplet. Možda je ta osoba upoznala nekoga drugog ili je jednostavno eksplodirala jer dugo trpi nešto, u svakom slučaju, koji god da je razlog, ako prekid ne očekuješ, bit će bolan.

7.Kada dođe do prekida jer te netko prevario
Oprostiti prevaru za puno ljudi nije opcija i kada saznaj da ih je partner prevario, to automatski znači kraj veze. I to je u redu, jer oprostiti prevaru nije lako, a ne bi niti trebala. Prekid koji je nastao zbog prevare posebno boli jer osim što je prekid, usput je i izdaja.

ljubav veza Prekid najgori prekid bolni prekidi Slomljeno srce

Još vijesti