Cura i dečko

Vrijeme je da jednom zauvijek prestaneš padati na loše dečke i da napokon pronađeš onog pravog. Puno puta smo sami sebi najveći neprijatelji, a ovo je jedna od tih situacija. Evo što trebaš početi raditi drugačije.

Svi smo bili u onoj tipičnoj situaciji: upoznamo lika, čini se super, sve druge otkantamo zbog njega, družim se i onda ispadne da je to sve bio gubitak vremena. Bilo da padaš na dečke koji ti uvijek slome srce ili one koji te samo žele iskoristiti, trebaš čuti ove savjete i početi ih primjenjivati. To će biti dovoljno da se stvari okrenu i da izbjegneš sve te loše i problematične likove. Možda ćeš zato malo dulje biti solo, ali barem znaš da sljedeći dečko s kojim se kreneš viđati ima šanse biti onaj pravi. Da bi ga pronašla počni raditi sljedeće.

Slika nije pronađena Kako u 9 koraka doći od cure s kojom se spetljao do njegove službene djevojke

1.Podigni svoje kriterije
Prvo i osnovno je da odrediš kakvog dečka želiš i da ne pristaješ na ništa manje od toga. Iako je tu bitan i fizički izgled, fokusiraj se na karakteristike koje su ti bitne. Primjerice da to bude dečko koji će se prema tebi ponašati s poštovanjem i neće te ostavljati na seenu, onaj koji će ti se svaki dan javiti, koji će biti sretan da te upozna sa svojim prijateljima, koji ne prati bivše na Instagramu…takve stvari. I ne pristaj na dečke koji se ne uklapaju u tu sliku.

2.Radi na svom samopouzdanju
Moguće da to što imaš nisko samopouzdanje utječe na tvoj odabir dečka. Misliš da ne zaslužuješ bolje pa pristaješ na odnose s nekima koji su očigledno loši i problematični, ali ti je to okej jer misliš da bolje ne možeš pronaći. Taj mentalitet moraš promijeniti. Moraš početi sebe gledati kao nekoga tko zaslužuje gospodina savršenog, dečka koji će se prema tebi odnositi kao prema princezi. Raditi na samopouzdanju nije lako, ali ovo će ti se isplatiti u svim sferama života.

Cura i dečko Znakovi da te samo zavlači: Dečko koji se ovako ponaša nema namjeru s tobom biti u pravoj vezi

3.Nemoj ignorirati znakove upozorenja
Toliko se posvuda priča o znakovima upozorenja, a cure ih i dalje ignoriraju. Nemoj se dati zaslijepiti njegovim izgledom i slatkim stvarima koje ti govori. Može izgledati savršeno i govoriti ti sve što želiš čuti, ali ako se ponaša sumnjivo i zapravo ti svojim ponašanjem govori skroz drugo nego riječima, znak upozorenja! Već na prvom dejtu i tijekom faze dopisivanja možeš vidjeti kakav je.

4.Slušaj savjete drugih
Da, ti se čuješ i vidiš s njima, tvoje ga frendice nisu upoznale pa kako da ga poznaju toliko dobro kao što ga ti znaš? Po tvojim pričama mogu stvoriti jako dobru sliku. Kada ti tri druge osobe kažu da tu nešto ne štima, ne govore ti to zato jer su ljubomorne ili zato jer žele da budeš solo, ne, već ti žele pomoći. Samo ti imaš ružičaste naočale jer si zaljubljena i ne vidiš ono što vide one. Savjete drugih uvijek uzmi s dozom opreza, to svakako, ali ih nemoj niti ignorirati u potpunosti.

Cura i dečko Seks nije jedini način da ti i dečko budete intimni – ovih 10 stvari će vas spojiti na isti način

5.Ne uskači u vezu ili na sljedeći korak prebrzo
Koliko god da jako želiš vezu, idi polako. Umjesto da se prepustiš svemu i da pristaneš na vezu nakon par tjedna, ovog puta idi drugačijim putem. Sporijim. Dobro ga upoznaj, uzmi si par mjeseci za dejtanje i upoznavanje prije nego što pristaneš na korak dalje u vašem odnosu. Par tjedana te može muljati da je sav fin i drag, ali nakon par mjeseci će njegovo pravo lice početi dolaziti do izražaja. I tada ćeš vidjeti je li stvarno vrijedan tebe i tvog vremena.

6.Vjeruj svom instinktu
On te neće prevariti. Samo ga nekada odbijamo slušati jer nam govori stvari koje ne želimo čuti i u koje ne želimo povjerovati. Ženski instinkt nije samo mit. On će ti otkriti trebaš li biti oprezna s nekim ili se osoba stvarno čini iskrenom.

7.Ne vjeruj obećanjima dok ih ne počne ostvarivati
Dečko koji te želi smuljati i osvojiti čim prije, jer mu je namjera da te samo iskoristi, počet će ti u ranoj fazi vašeg odnosa davati obećanja koja zvuče predivno. Ali jesu li iskrena? Je li se stvarno promijenio? Želi li stvarno ozbiljnu vezu? Drži se na distanci dok njegova djela stvarno ne opravdaju njegove riječi. Pusti sve što ti govori i gledaj što radi. To je najbolji način kako ćeš vidjeti istinu i kakve su mu namjere.

zaljubljivanje veza dečko pogrešan dečko onaj pravi pronalazak dečka ljubav

Još vijesti