Cura i dečko

Intimnost u vezi je moguće postići i produbiti na više načina od samog seksa. Mnogi misle da je upravo to najučinkovitiji način da se povežete na ovom području, ali nikako nije.

Upoznali ste se dobro, počeli biti cura i dečko, produbljujete vaše razgovore – i nekako je logičan sljedeći korak da postanete intimni. Nakon što se povežete na druge načine, ovaj postaje očekivan. Međutim, što kada netko od vas nije spreman na seks? Jer skroz je u redu ako nisi spremna. Čak i kada ti se osoba s kojom si u vezi jako sviđa i ima kemije između vas. Nikad ne pristaj na nešto na što nisi spremna. Pogotovo zato što to nije jedini način da budete intimni jedno s drugim i stvorite i tu povezanost. Ovo je 10 alternativa koje će vas isto spojiti na fizičkom planu, a ne uključuju da idete 'do kraja'.

1.Mazite se
Upalite neku glazbu – ili ne morate, samo se zavalite negdje zajedno i mazite se. Bez ikakvih pokušaja da to ide negdje dalje. Samo uživajte u trenutku i jedno u drugome. Tolika slatka aktivnost koja će vas spojiti i više od seksa.

2.Prespavajte kod nekoga
Kod njega ili kod tebe, gdje možete. Ali prespavajte u smislu da stvarno samo spavate. Iako nećete biti svjesno u trenutku, ima nešto povezujuće u tome da se probudiš pokraj osobe koju voliš.

Slika nije pronađena Kako u 9 koraka doći od cure s kojom se spetljao do njegove službene djevojke

3.Masaža
Uključuje fizički dodir i opuštanje, sve u jednom. Čak niti ne morate biti profići u masiranju, nitko nije toliko izgubljen slučaj da ne zna uopće masirati. Jedna od onih posebno intimnih stvari na ovoj listi.

4.Gledajte zajedno film/seriju zagrljeni
Upalite omiljeni film ili novu epizodu serije i stisnite se jedno kraj drugoga. Netflix i chill u pravom smislu tih riječi može biti super način da provedete vrijeme zajedno i da ste fizički blizu, a bez da to prelazi u neke 'opasnije' vode.

5.Plešite na neku laganicu
Ples može biti itekako intimna aktivnost! Plesanje na balade i spore pjesme, ili ako znate latino plesove poput tanga. Nije prva stvar koja bi vam pala na pamet, ali zašto ne?

6.Otkrijte jedno drugom svoju najveću tajnu koju niste rekli nikome do sada
Produbljivanje intimnih odnosa ne znači uvijek fizičku bliskost. Otkrivanje tajni je još jedan oblik intimnog produbljivanja vašeg odnosa. Sigurno neće biti lako, ali vrijedit će. Otvorenost može napraviti čuda za vezu.

7.Šaljite si seksi poruke
Ovo bismo mogli nazvati seksom bez seksa. Samo zato što nisi spremna ići do kraja, ne znači da te dečko ne privlači ili da ne maštaš o njemu na taj način. Ovo će itekako pomoći da se vaš odnos 'zagrije'.

8.Napišite jedno drugome ljubavno pismo
Vraćamo se na one romantičnije stvari i to jednu old school ideju – pisanje ljubavnih pisma. Ne putem poruka ili mejla, nego na papiru. Uzmite svatko doma papir i olovku, napišite jedno drugome ljubavno pismo i kada se sljedeći put vidite, razmijeniti ih. Puno je lakše neke stvari reći pismeno nego uživo.

Slika nije pronađena Vodič za cure: Stvari koje ti nitko neće reći o prvom seksu, a koje MORAŠ znati

9.Vratite se na početak – i zavodite jedno drugo
Sjetite se onog razdoblja kada ste se tek upoznali. Kada ste se morali truditi da jedno drugo zavedete. Povratite te osjećaje i povećajte bliskost tako da oživite opet to razdoblje. Jednostavno dajte sve od sebe da dokažete onom drugom koliko vam se sviđa i koliko vam je stalo.

10.Ljubite se – bez da to igdje dalje vodi
Za dečke strastvenije ljubljenje kao da uvijek znači dozvolu da krene dalje i pokuša uvući ruku pod tvoju majicu ili da ide do kraja. Ali nekada želimo da ljubljenje bude samo ljubljenje. Ovo je itekako nešto što će povećati bliskost među vama i intimnost, samo jasno daj do znanja da je to to. Ništa više.

intimnost veza ljubav kemija spajanje cura i dečko intimnost bez seksa

Još vijesti