Slika nije pronađena

Počne kao zabava, ali se onda s vremenom zagriješ za njega i želiš nešto ozbiljnije. Evo kako od toga da ste ništa doći do toga da ste nešto. Ako je imalo zainteresiran za tebe u ovom smislu, ova će ti tehnika pomoći.

Cure su te koje će se češće emocionalno vezati i htjeti odnos produbiti i učiniti službenom vezom. Ali pitanje je kako to napraviti? Glavna stvar koja ti treba je strpljenje. Pogotovo ako primijetiš da mu se i sviđa više nego što želi priznati. Onda itekako imaš šanse od vašeg neobveznog odnosa stvoriti pravu vezu. Postoji nekoliko trikova koji će ti pomoći postići ovaj cilj. Kreni po ovih 9 koraka, budi strpljiva, idi polako i do kraja bi se situacija mogla promijeniti.

Ljubavni par KVIZ: Jesi li spremna za vezu ili bi trebala još biti solo?

Korak 1: Učini da mu nedostaješ
Dečki će se više zagrijati za curu koja im se čini nedostupna nego za neku koja će uvijek biti tu kada joj se jave. Nemoj biti toliko dostupna. Nemoj mu odgovoriti odmah kada ti pošalje poruku, nemoj ići na mjesta gdje se inače možda srećete jer kada nisi tu cijelo vrijeme, počet ćeš mu nedostajati i to ga može potaknuti da shvati kako se mora potruditi i dati ti više. Jer realno, niste u vezi, nemoj se onda niti ponašati kao da ste u vezi. Ako mu se stvarno sviđaš, jako ćeš mu faliti.

Korak 2: Podigni dopisivanje na drugu razinu
Prvo i najvažnije, nemoj mu se javljati kada si negdje vani i popila si mrvicu previše. To nikad ne završava dobro. Kada se čujete, pokušaj vaš razgovor okrenuti u nekom drugom smjeru osim samo dogovora kada ćete se vidjeti. Pitaj ga kako je, je li gledao kakav dobar film ovih dana, kako mu je bilo na izletu…bilo što osobnije.

Korak 3: Pozovi ti njega na dejt
Ovo je dobar način kako čekirati imaš li bilo kakve šanse ili ti se više ne isplati truditi. Umjesto da čekaš poziv na dejt, pozovi ti njega. Pitaj ga je li za piće za vikend ili bi li išao nešto pojesti s tobom, na koncert ili bilo gdje drugdje. Po njegovoj ćeš reakciji vidjeti je li vrijeme da odustaneš ili ne. Jer ako te odbije i predloži neko druženje nasamo, to nije pravi dejt, i jasno ti je da ne želi ništa ozbiljno.

Korak 4: Pokaži mu svoju osobnost
Vjerojatno si ga privukla svojim izgledom ako ste u nekom casual odnosu, ali ako dođete do dejta, to je prilika da mu pokažeš kako si više od samo cure koja je zgodna. Da si pametna, zabavna, da se znaš šaliti… Izgleda je bitan, ali osobnost je ona koja će presuditi.

Korak 5: Pokreni neki ozbiljniji razgovor
I vidi kako će tu reagirati. Obično dečki ne žele pričati o ozbiljnim temama s curama koje su im samo casual veze, pogotovo ako ih ne vide kao nešto ozbiljnije. Zato je ovo dobar način za testirati još jednom koliko je zagrijan.

Korak 6: Saznaj njegova razmišljanja o vezi
Želi li uopće vezu? Zašto ju možda ne želi? Je li veza nešto što SADA ne želi ili nešto što misli da uopće nije za njega? Kakva je njegova idealna cura? Što imaš više informacija, to ćeš bolje znati je li vrijedan truda.

Korak 7: Nemoj se ponašati kao da si mu cura
Kako smo i rekli ranije, nisi mu cura i nemoj se tako ponašati. Nemoj mu kupovati poklone za rođendan ili Božić, nemoj mu slati poruke svaki dan, mijenjati svoj raspored i planove zbog njega jer se iznenada sjetio da bi se vidio….

Korak 8: Nemoj mu dopuštati da se tebi ponaša loše ili bez poštovanja
Kada napravi nešto što znaš da nije u redu, nemoj samo prijeći preko toga. Bili u pravoj vezi ili ne, i dalje treba prema tebi imati poštovanja. Suprotstavi mu se i glasno reci kada nešto zezne. Dečki vole samopouzdane cure.

Korak 9: Nemoj planirati svoje dane oko njega
Hoće li ti se javiti za druženje za vikend ili neće? Najbolje ostaviti vikend slobodan pa ako ti se javi, da budeš spremna da se vidite. NE! Ni on to ne radi, pa nemoj ni ti. Neka vidi kako je to. Ako se zagrijao za tebe i sviđaš mu se sve više, ovo će ga potaknuti da se potrudi malo više, i možda te čak i pita za vezu. S bilo čim, pa tako i ovim, nije dobro pretjerati i ne biti baš nikad dostupna, to će onda imati kontra efekt.

Ako ništa od ovoga ne napravi razliku, nažalost, to ti govori da je s tobom samo iz zabave. Sada barem za sigurno znaš na čemu si i možeš odlučiti želiš li nastaviti takav odnos ili ga otkantati i pronaći dečka koji će htjeti isto što i ti.

Cura i dečko Stvari koje niti jedna cura ne bi trebala nikada napraviti zbog dečka

veza casual veza dečko ljubav postati cura i dečko

Još vijesti