Cura i dečko

Uštedi si puno vremena i suza tako da već na početku vašeg odnosa pročitaš njegove namjere. Ako si netko tko želi pravu i ozbiljnu vezu, onda nikako ne ulazi u odnose s dečkom koji se ponaša na sljedeće načine.

Neki će dečki biti toliko fer pa će ti odmah priznati da nemaju namjeru ulaziti u ozbiljnu vezu. S njima znaš na čemu si. S druge strane, tu su i oni koji ti to neće otvoreno reći i koji će te zavlačiti, ali neće imati namjere s tobom ući u pravu vezu. Iako znaju da je to ono što ti želiš, nije ih briga, svejedno će ti davati mrvice kako bi ostala, ali nikada neće dati ništa više. Neće svojim ponašanjem uvijek kristalno jasno dati do znanja što žele, zato trebaš znati pročitati skrivene znakove. Što više ovih znakova pronađeš u njegovom ponašanju, to su veće šanse da je upravo taj tip dečka koji te samo zavlači i zavlači, a nikada ništa više od vas neće postati.

Slika nije pronađena Kako u 9 koraka doći od cure s kojom se spetljao do njegove službene djevojke

1.Pristaje na sve što ti predložiš, ali nikada nije on taj koji će nešto smisliti
Bilo da se radi o osmišljavanju vašeg sljedećeg susreta ili je u pitanju tko se prvi javlja i potiče razgovore. Kada si uvijek ti ta koja aktivno radi na vašem odnosu, a on je samo pasivni promatrač koji pristaje na sve što predložiš, ali koji sam nikada neće dati nikakvu ideju, to je samo znak da ga nije dovoljno briga.

2.Viđate se već skoro pola godine, a nema razgovora o tome što ste
Pola godine dejtanja je itekako dovoljno vremena da se upoznate i da se pokrene razgovor o tome što ste. Sve duže od toga je samo dokaz da te zavlači. Definiranje vašeg odnosa će se sigurno dogoditi u ovom vremenskom razdoblju ako je dečko koji traži vezu. Čak i da je sramežljiv, pokrenut će ovu temu.

3.Kada želiš napraviti neke veće planove, njegov je odgovor uvijek 'možda'
Ili 'vidjet ćemo', 'još je to daleko' i takve sheme. Da, daleko je, ali ako ste ozbiljni jedno s drugim, stvaranje planove je normalna stvar. Ne morate niti biti službeno par da bi napravili planove za ljeto na primjer.

4.Glavna lokacija za dejt: njegova soba
Jasno ti je da ovo nije prava veza. Ne morate ići na neke lude i romantične dejtove, ali ako je najčešća lokacija na kojoj se družite njegova soba, to ti jasno govori o tome kakve on stvarno ima namjere.

5.Daje ti obećanja, ali ih nikada ne ispuni
Kada dođe vrijeme za ispuniti jedno od obećanja – ništa. Pravi se kao da se to nije dogodilo ili kao da je zaboravio. Kada ti da neko obećanje to je njegov način da te navuće i da ti da razlog da ostaneš. Ali što ti vrijede obećanja ako ih nikada ne ispunjava.

6.Kaže ti da nije SADA spreman za vezu, ali da se to može promijeniti
Ne nasjedaj na ovakve izjave. Neće se to promijeniti, ili barem neće kada si ti u pitanju. Ovo je jedna od onih tipičnih rečenica koje će dečki izreći, a koja nikada ne znači ono što se nadaš da znači. Ne želi vezu, barem ne s tobom. I teško da će se to promijeniti. Nemoj se nadati.

Slika nije pronađena Pravila za casual veze: Ovih 7 se moraš držati ako ne želiš završiti sa slomljenim srcem

7.Uvijek ti se javlja navečer
Kao da je vampir! Preko dana ga nema, ali navečer se uvijek javlja i tada se želi vidjeti. Javlja ti se samo tada jer te ne shvaća ozbiljno. Obično oni dečki koji se javljaju samo u večernjim satima, javljaju se iz tri razloga: dosadno mu je, ne može spavati ili je napaljen. Nikada nije razlog da mu fališ ili da želi razgovarati baš s tobom.

8.Pola vremena ti se čini kao da ste par, a pola vremena kao da ste ništa
Igrice toplo hladno. Tipično ponašanje za dečka koji te želi zadržati, ali ne želi s tobom ništa ozbiljno. Zbunjuje te svojim ponašanjem i daje ti nadu kako ne bi otišla, jer mu se u nekoj mjeri sviđaš, ali ne dovoljno da stvarno i uđe u vezu. Kada ovakvo ponašanje traje mjesecima, jasno ti je da od toga ne bude ništa.

casual veza dečko zavlačenje ne želi ništa ozbiljno ljubav

Još vijesti