Samopouzdana cura

Vjerojatno si već čula za ovu taktiku osvajanja, a ako si se pitala radi li ili ne – odgovor je i da i ne. Ova taktika može biti jako dobra, ali ako ju koristiš umjereno. Kada pretjeraš, mogla bi dečku poslati krivu poruku.

Ignoriranje dečka može pomoći da mu se dodatno svidiš. Svi želimo ono što ne možemo imati, a ako mu „prodaš priču“ da ga ne želiš baš toliko, onda bi on tebe mogao početi željeti još i više. Ignoriranje i davanje manje pažnje su taktike osvajanja koje rade. Nemoj samo pretjerati i ignorirati ga predugo i previše jer bi tada stvarno mogla poslati poruku da nisi zainteresirana. Ovdje se pod ignoriranje više misli na to da mu nećeš odgovarati baš uvijek iste sekunde, da nećeš biti uvijek dostupna ili da ćeš mu dati do znanja da imaš život i da ti se ne vrti svijet oko njega. Evo zašto taktika ignoriranja radi i zašto dečki padaju na cure koje im ne daju odmah puno pažnje.

1.Jer žele ono što ne mogu imati
Iz nekog razloga, svi želimo baš ono što ne možemo imati. Uvijek nam je slađe ono što ne možemo imati ili oko čega se moramo više potruditi. Privlači nas zabranjeno i neosvojivo i zato ova taktika radi. Naravno, pod uvjetom da mu se stvarno sviđaš.

2.Jer mu pokazuješ da si samopouzdana
Samopouzdanje je jedna osobina koja je privlačna i curama i dečkima. Svima će nam se više svidjeti ona osoba koja je puna samopouzdanja. Kao da ima drugačiju vibru i privlači više ljude k sebi. Kada ga ignoriraš, to mu može izgledati i kao da si samopouzdana, što te čini još privlačnijom.

Zgodna djevojka Random detalji koji te čine atraktivnijom: Zbog ovih bi se 8 stvari mogla drugima više svidjeti

3.Daješ mu priliku da shvati da mu fališ
Nekada je dobro da mu nisi uvijek dostupna, kako bi imao priliku i vidjeti kako je to bez tebe i da može shvatiti kako je svijet bez tebe dosadno i bezvezno mjesto. Dobro je nekada dati mu priliku da shvati da mu nedostaješ.

4.Udarila si mu u ego
Još jedan razlog zašto ignoriranje funkcionira je i jer si mu na taj način malo povrijedila ego. To će ga „pikati“ i mogao bi zbog toga sam sebi htjeti dokazati da te može osvojiti i zapravo se još više zainteresirati.

5.Pomalo si mu i misteriozna
Misterioznost je još jedna osobina koja privlači i koja ti može pomoći u osvajanju. Zato je dobro da mu odmah ne otkrivaš sve svoje karte i da se držiš pomalo kao da te nije briga. Nemoj ga samo početi uvijek i stalno ignorirati da ne pomisli da ti se ne sviđa.

Cura i dečko Nije te još pitao za vezu ALI: 8 znakova da te smatra svojom curom iako niste službeno zajedno

6.Ne gušiš ga
Dečki uglavnom nisu sretni kada imaju osjećaj da ih netko guši. Ako ćeš mu non stop slati poruke i stalno ga gnjaviti, a poznajete se tek kratko, to bi mu moglo izgledati „needy“ i odbiti ga. Zato je ovaj suprotni pristup uspješan.

7.Pokazala si mu da imaš život i da ti se ne vrti cijeli svijet oko dečka
Još jedna stvar koja ti može ići u korist. Ne želiš izgledati očajno i kao da ti je on sve – a realno, niste još ni zajedno. Neka vidi da si zanimljiva, da imaš hobije, da izlaziš, da ne visiš cijeli dan kraj moba. Kada vidi da mu se cijeli svijet ne vrti oko njega, mogla bi ga zainteresirati.

8.Morat će se potruditi oko tebe
Kada se oko nečega moramo potruditi, onda nam bude puno slađe i draže kada to napokon dobijemo. Zato ga pusti da se malo trudi i muči.

kako osvojiti dečka svidjeti se dečku taktika osvajanja ignoriranje zašto funkcionira padaju na cure koje ih ignoriraju

Još vijesti