Cura i dečko

Krenete se viđati, kliknete i nastavite se viđati još neko vrijeme, ali nikako da definirate vaš odnos ili da te pita za vezu. Možda ne želi ništa ozbiljno pa izbjegava taj razgovor ili te već možda i sada zapravo smatra svojom djevojkom.

Razumjeti dečke nekada nije baš tako lako! Poput primjerice u situacijama kada se već neko vrijeme viđate, jasno je da se jedno drugome sviđate, ali nikako da te stvarno i pita da mu službeno budeš cura. Nekada možda ne želi vezu već casual viđanja, nekada se možda srami ili boji pokrenuti taj razgovor jer ne želi biti odbijen, a nekada možda već pretpostavlja da ste zajedno i da te zapravo ne treba ništa pitati jer je sve jasno. Ili može biti skroz neki deseti razlog! Stani na trenutak i osvrni se na vaš odnos te razmisli jesi li u njegovom ponašanju i vašem odnosu uočila ove znakove – jer ako jesi, onda nemaš razloga za brigu, sviđaš mu se i zapravo te smatra svojom curom te je vjerojatno samo pitanje trenutka kada će to postati službeno.

1.Izabrao je druženje s tobom ispred druženja s prijateljima
Jasno je pokazao da si mu ti prioritet. Kada će radije provoditi vrijeme s tobom nego s prijateljima, to nešto znači. Pogotovo ako će uvijek u rasporedu pronaći vremena za vidjeti se s tobom, čak i kada ima hrpu obaveza. Redovito se viđate svaki tjedan i to je već postalo nešto što se podrazumijeva.

2.Upoznao te s prijateljima
Ne skriva te. Možda nisi upoznala sve njegove prijatelje, ali neke jesi i znaš da i cijela njegova ekipa zna za tebe. Kada te želi upoznati s ljudima iz svog života, vjerojatno planira da i ti postaneš stalni dio njegovog života jer mu se ozbiljno sviđaš. Da te planira uskoro nogirati, ne bi se toliko trudio.

Zaljubljeni par Kako spriječiti da se dečki igraju tvojim osjećajima: 9 načina na koje ćeš izbjeći da te brutalno povrijedi

3.Priča s tobom i o ozbiljnijim i osobnijim temama
Vaši razgovori nisu samo zezanje i „kako si, što radiš“, već pričate i o ozbiljnijim i osobnijim stvarima. Ne boji se pokazati svoju ranjivu i osjećajnu stranu ispred tebe i traži tvoje mišljenje o nekim stvarima – sve su to znakovi da mu nisi bilo tko. Možda ti je čak i otkrio neke stvari o sebi koje zvuče kao tajna i nešto što ne znaju svi.

4.Zapamtio je neki detalj koji si rekla
Kada osoba s kojom se dopisuješ i družiš pamti sitnice i detalje koje kažeš, onda mu se sviđaš. Nećemo pamtiti stvari o osobama koje su nam tako tako i koje nam nisu bitne. Kada nam se netko sviđa, zapamtit ćemo i najsitnije detalje koja nam ta osoba kaže. Razmisli jesi li primijetila ovako nešto i u njegovom ponašanju.

5.Kada priča o vama govori „mi“
Možda ovo nisi primijetila, ali poslušaj kada sljedeći put priča o vama. Hoće li reći „ona (tvoje ime) i ja“ ili će reći „mi“. Ako kaže „mi“, to je dobar znak! Znači da vas zapravo već negdje u podsvijesti smatra parom.

6.Redovito ti se javlja
Ako se ti njemu ne javiš, neće proći dan bez da se ne čujete i on će biti taj koji će poslati poruku. Čujete se svaki dan i već imate neke svoje male rituale – možda ti se javlja ujutro da ti zaželi dobro jutro ili ti redovito šalje neke smiješne videe i druge sitnice koji ga podsjete na tebe. U svakom slučaju, kada vam je komunikacija redovita i svakodnevna, imaš još jedan dobar znak da bi tu moglo biti nešto!

Samopouzdana cura Navike zbog kojih ostaješ solo: 5 stvari koje mi cure volimo raditi, a koje odbijaju dečke

7.Radi planove za budućnost s tobom, primjerice za doček nove godine ili Božić
Planovi nisu samo do kraja tjedna, već predlaže i ideje na dulje staze. Očito je da te vidi u svom životu. Možda pričate o tome gdje ćete na doček Nove godine, da li bi mogli otići negdje za Advent i što ćete raditi kada dođe hladnije vrijeme.

8.Znaš da se ne viđa s nikim drugim jer ti je to i potvrdio
Dao ti je do znanja na neki način da se viđa i dopisuje samo s tobom, da u njegovom životu nema nikakve druge cure. Takve stvari nećemo ići govoriti nekome tko nam se stvarno ne sviđa.

veza jeste li u vezi dečko dejtanje viđanje službeno u vezi smatra curom znakovi pitati za vezu sviđaš mu se želi vezu s tobom

Još vijesti