Slika nije pronađena

U nastavku ti donosimo 4 savjeta kako procijeniti zašto ti ne odgovara na poruku, kako ne bi morala trošiti dragocjeno vrijeme čekajući njegov odgovor.

Dečke je ponekad vrlo teško pročitati i razumjeti. Svaka se djevojka barem jednom našla u situaciji u kojoj ležimo u krevetu, buljeći u telefon i čekajući da se simpa ili dečko pojavi na mreži i počne tipkati. Milijun pitanja nam tada prolazi kroz glavu: Je li stvarno toliko zauzet? Možda me ignorira? Je li s nekom drugom djevojkom? Ovo iščekivanje i neizvjesnost mogu biti jako zamorni i frustrirajući, pogotovo ako nam se dečko stvarno sviđa. Međutim, postoje načini na koje možeš procijeniti je li stvarno zauzet ili te jednostavno ignorira.

1. Uzmi si vremena da naučiš njegov način dopisivanja
Prvi korak u procjenjivanju razloga zašto ti ne odgovara na poruku jest da saznaš kako se on obično dopisuje. Svaki je dečko različit po tom pitanju; neki dečki nikada ne provjeravaju mobitel, a neki su na mobitelu non-stop. Za početak, razmisli o tome kako se dopisivao prije nego što je prestao odgovarati na poruke i zapitaj se nekoliko pitanja: Koliko brzo ti je prije odgovarao? U koje doba dana ste se inače dopisivali? Koliko često je on inače online? Ova će ti pitanja pomoći da shvatiš njegove navike dopisivanja. Ako se sada ponaša drugačije nego obično, vjerojatno te ignorira.

2. Razmisli o svom odnosu s njim
Zapitaj se s kim si se najviše dopisivala u protekloj godini? Najčešće su to najbolji prijatelji i obitelj. Što je osoba u prisnijem odnosu s nekim, to će se više dopisivati s njima. Stoga, ako si u ozbiljnoj vezi s dečkom, naravno da će ti biti sumnjivo ako ne dobiješ odgovor. Međutim, ako vodiš razgovor sa simpom s kojim nisi toliko bliska (još uvijek!), onda je potpuno normalno ako ti ne odgovori odmah.

3. Budi misteriozna u poruci
U svakoj aplikaciji za dopisivanje postoji opcija za pregled ulaznih poruka. Tu se najčešće mogu vidjeti prvi dijelovi poruke koju pošaljete. Ponekad netko može ući u popis poruka, pregledati o čemu se otprilike radi u porukama koje dobije i ne mora ih ni otvoriti kako bi znao da mu poruke nisu pretjerano zanimljive. Međutim, to itekako možeš iskoristiti u vlastitu korist tako što će ti poruke biti toliko misteriozne da će ih jednostavno morati otvoriti. Pošalji mu primjerice neku sliku ili poruku koja će djelovati poput clickbaita. Ako i tada ne otvori i ne odgovori na poruku, vjerojatno je samo zauzet.

4. Pošalji mu još jednu poruku
Iako je ovo kontroverzna metoda jer je opće poznato pravilo da djevojke ne smiju slati duple poruke, ovako ćeš definitivno saznati ignorira li te ili je stvarno zauzet. Ako ti ne odgovara duže vrijeme, nakon par dana mu jednostavno pošalji poruku tipa: 'Hej, što se radi?' Ako je stvarno bio zauzet, vjerojatno će ti poslati dugačku poruku isprike gdje će ti objasniti zašto nije odgovarao. Međutim, ako te stvarno ignorirao, vjerojatno ćeš dobiti kratak i općeniti odgovor, ali ćeš barem znati na čemu si.

Foto: Shutterstock – Antonio Guillem/Giphy

M.B.

Pogledajte još:

Hvalite li se vezom ili ju skrivate? Saznajte što vaše objave na Instagramu govore o vašoj vezi

Odgonetni njegove suptilne signale - 5 znakova da tvoja simpa čeka da mu se ti prva javiš

Nauči čitati njegove male znakove ljubavi: 8 emotikona koje šalje kada mu se stvarno sviđaš

 

 

ljubav odgovor ignoriranje dopisivanje

Još vijesti