Slika nije pronađena

Druga emisija popularnog showa 'The Voice' donijela je šestero novih kandidata koji su se žestoko borili za prolazak.

U drugoj emisiji popularnog show-a 'The Voice – Najljepši glas Hrvatske' novih šestero natjecatelja izborilo je svoj prolazak, dok je za ostatak ekipe ova emisija značila rastanak od pjevačkog natjecanja. Na audiciji su nastupila po dva para mentora Jacquesa Houdeka i mentorice Indire Levak te po jedan par Tonyja Cetinskog i Ivana Dečaka.

Pjerino Ružević i Mateo Pilat, moderni dečki koji prate glazbene trendove, kako je istaknuo njihov mentor Jacques, u dvoboju su odmjerili snage izvedbom pjesme Davida Guette i Sie, 'Titanium'. Pobjedu je odnio Pjerino.

Samanta Bučaj i Mateo Resman koji su, prema riječima mentorice Indire, na početku glazbenog puta, u dvoboju su nastupili s pjesmom 'Još jednom' grupe Silente. Natjecanje nastavlja Mateo.

Vladimir Matica i Božidarka Matija Čerina, dvoje 'fajtera', kako ih je opisao Tony, za prolaz su se borili pjesmom 'Cryin' grupe Aerosmith. Tony je presudio da je pobjedu izborila Božidarka.

Od energične Nicole Vidak i samozatajne Elene Stelle mentor Ivan htio je dobiti bombu, a djevojke su se za prolazak borile pjesmom 'Back to black' Amy Winehouse. Natjecanje nastavlja Elena.

S Anom Cerovac i Egonom Marićem Jacques je dobio spoj rocka i bluesa, a oni su svoje pjevačke sposobnosti u dvoboju pokazali pjesmom 'Give me one reason' Tracy Chapman. U showu ostaje Egon.

Tomislav Užarević i Ivan Županović obojica za život zarađuju pjevajući i znaju koliko je taj kruh težak. U dvoboju su se sučelili izvedbom pjesme 'New York, New York' koju je proslavio Frank Sinatra. U tome je uspješniji bio Tomislav.

Do iduće subote The Voice - Najljepši glas Hrvatske možete pratiti na službenoj web-stranici, na Facebooku, Twitteru, Instagramu i YouTubeu. Uz to vijesti vezane za show možete pratiti ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9.35 na Drugome programu Hrvatskog radija.

The Voice šestero natjecatelja neizvjesni dvoboji druga emisija

Još vijesti