Slika nije pronađena

Nakon 14 tjedana emitiranja showa “The Voice – Najljepši glas Hrvatske”, nakon predizbora, audicija, dvoboja i pet emisija uživo, večeras ćemo dobiti pobjednika ili pobjednicu prve sezone hrvatske produkcije ovog svjetski poznatog pjevačkog natjecanja. Glasovi publike odredit će pobjednika showa “The Voice – Najljepši glas Hrvatske”...


Show se počeo emitirati na Hrvatskoj televiziji 17. siječnja kada su gledatelji mogli pratiti kako su mentori – Jacques Houdek, Indira Levak, Tony Cetinski i Ivan Dečak – od gotovo stotinu natjecatelja koji su nastupili na audiciji za svoje timove odabrali njih ukupno 48. Taj broj se prepolovio već u idućoj fazi natjecanja, u dvobojima, kada su mentori morali odlučiti tko je u svakom od njihovih šest natjecateljskih parova bio uspješniji u izvedbi dueta. 24 natjecatelja koji su prošli dvoboje nastupali su u emisijama uživo, a svakog tjedna oprostili smo se od po jednog natjecatelja iz svakog tima. O njihovoj sudbini u natjecanju odlučivali su gledatelji i mentori, sve do polufinala kada su o pobjednicima odlučivali isključivo telefonski glasovi publike, a tako će biti i u finalu.


Večeras će s po tri pjesme nastupiti finalisti prve sezone showa “The Voice – Najljepši glas Hrvatske” – Nina Kraljić iz tima Jacquesa Houdeka, Mateo Resman iz tima Indire Levak, Jure Brkljača iz tima Tonyja Cetinskog i Marin Jurić Čivro iz tima Ivana Dečaka.

“Što reći osim – hvala. Očito i ja imam veliku podršku i nadam se da ću ju opravdati”, rekla je Nina nakon polufinala.

“Ne znači mi toliko sam prolazak u finale, nego mi više znači to da sam odabran od strane publike”, rekao je Mateo.

“Imao sam osjećaj da ću daleko dogurati. Finale je za mene ostvaren cilj”, rekao je Jure.

“Nisam ovo očekivao. Velika je čast biti u finalu. Jako sam zadovoljan”, rekao je Marin.

Tko će od ovih mladih talentiranih pjevača biti proglašen najboljim, saznat ćemo večeras. Finale showa “The Voice – Najljepši glas Hrvatske” na rasporedu je u subotu, 25. travnja u 20 sati na Prvom programu Hrvatske televizije i Drugom programu Hrvatskog radija.

The Voice show reality

Još vijesti