Slika nije pronađena

Jedna se kandidatkinja u prošloj epizodi showa 'The Voice' posebno izdvojila, a video njenog nastupa trenda na domaćoj YouTube listi. Dospjela je na visoko drugo mjesto, a evo zašto svi žele pogledati njen nastup.

Darija Ramljak jedna je od kandidatkinja ovogodišnje sezone 'The Voicea', a u drugoj epizodi Nokauta ovog showa imala je izvedbu koja je čini se sve oduševila. Pjevala je Gibonnijevu pjesmu 'Ako me nosiš na duši', a žiri i gledatelji ostali su paf. Ali tu nije bio kraj, ova 20-godišnjakinja iz Međugorja jednako je oduševila i ostale stanovnike Hrvatske i popela se na drugo mjesto YouTube trendinga.


'Jednostavno i predivno! U nekom drugom svemiru naspram ostalih večeras', 'Wooow... Samo wooow... Takvu pjesmu otpjevati, svaka dlaka mi se naježila i oznojila koliko intenzivno i dobro je ovo bilo', 'Evo uzmi nosi sve što imam, samo nemoj prestajati pjevati...', 'Koja je ovo emocija... Božja... Vanzemaljska... Iz neke druge galaksije... Pjeva kao da ima dušu staru 1000 godina... A još je dijete svojom pojavnošću...', samo su neki od oduševljenih komentara na YouTubeu. Je li i tebe osvojila ili ti je bezveze?

Foto: YouTube / YouTube printscreen

M.T./ Izvor

Pogledajte još:

Od moćnog glasa ove osmašice iz Omiša podrhtavala je cijela dvorana! Fkt je *SUPERTALENT*

James Charles će snimati svoj reality show! Evo o čemu će se raditi i tko se sve može prijaviti

5 Instagram superzvijezda koje su potekle iz Hollywoodskih i showbiz obitelji

nastup oduševila The Voice the voice hrvatska