Slika nije pronađena

Vedran Ljubenko za Tim Ivan, Ruža Janjiš za Tim Indira, Edgar Rupena za Tim Tony i Alen Đuras za Tim Jacques iduće će se subote boriti za pobjedu u drugoj sezoni showa 'The Voice – Najljepši glas Hrvatske'.

O njihovom ulasku u finale glasovali su isključivo gledatelji i slušatelji HRT-a, a mentori su uživali u izvedbama i s nestrpljenjem iščekivali rezultate. Polufinalnu emisiju showa otvorila je pobjednica prve sezone – Nina Kraljić. Otpjevala je pjesmu 'Lighthouse' s kojom će Hrvatsku predstavljati na ovogodišnjem 61. Eurosongu u Stockholmu, a publika u studiju ispratila ju je ovacijama. 

Nakon Ninine impresivne izvedbe nastupilo je osmero polufinalista, po dvoje iz svakog tima. Bio je ovo posljednji put da su se vodile borbe glasova unutar timova, a za četvero je natjecanje završilo. Mentori, lišeni tereta odlučivanja, zapjevali su sa svojim natjecateljima nakon njihovih nastupa. Ivanov tim izveo je pjesmu „Gorim“ grupe Vatra, Indirin tim „Fenix“ grupe Colonia, Tonyjev „Easy Lover“ Philla Collinsa i Philipa Baileya te Jacquesov „Get Lucky“ DJ dua Daft Punk.


TIM IVAN

Natjecateljski dio emisije otvorio je Vedran Ljubenko izvedbom pjesme „Here I go again“ grupe Whitesnake. Nakon Vedrana, Tajana Belina je otpjevala pjesmu „You've got the love“ grupe Florence and the Machine. Publika je odlučila da prvi u finale ide Vedran Ljubenko i bilo je zaista tijesno. Za Vedrana je glasovalo 55,83 posto, a za Tajanu 44,17 posto gledatelja!


TIM INDIRA

Eni Jurišić je otpjevala pjesmu „Son of a preacher man“ Dusty Springfield. Ti si spremna za velike pozornice i za veliku publiku!, poručila joj je Indira. Ruža Janjiš je izvela pjesmu „Bože brani je od zla“ Toše Proeskog. Večeras si blistala!, sretna je bila Indira jer je Ruža otpjevala s puno samopouzdanja. Gledatelji i slušatelji odlučili su da u finale ide Ruža Janjiš sa 67,88 posto glasova!TIM TONY

Edgar Rupena otpjevao je pjesmu „Mama“ vokalne skupine Il Divo. Bilo je fenomenalno!, otpjevao je Tony. Monika Perić izvela je „Joyful, joyful“ u verziji Lauryn Hill i zbora „St. Francis choir“ iz filma „Redovnice nastupaju 2“. Sa 61,94 posto glasova publike finale je izborio Edgar Rupena.


TIM JACQUES

Petra Vurušić je izvela Adelinu pjesmu „When we were young“. Alen Đuras je polufinale zatvorio izvedbom pjesme „Chandelier“ pjevačice Sie. Gledatelji i slušatelji su s 80,27 posto glasova u finale izabrali Alena Đurasa.


Još je preostalo sedam dana i jedna emisija druge sezone showa „The Voice – Najljepši glas Hrvatske”. Četvero je finalista, ali samo jedan ili jedna može pobijediti.

Tko će osvojiti titulu Najljepšeg glasa Hrvatske i čiji će tim pobijediti, saznat ćemo za točno tjedan dana. Posljednja emisija showa na rasporedu je u subotu, 23. travnja na 1. programu HTV-a i 2. programu Hrvatskog radija od 20 sati.

Pročitajte još:

Osmero polufinalista nastavlja natjecanje u The Voiceu

Hrvatska se s Ninom Kraljić vraća na Eurosong

The Voice finalisti show