Slika nije pronađena

U polufinalu showa 'The Voice – Najljepši glas Hrvatske' ovu subotu nastupit će za Tim Tony: Edgar Rupena i Monika Perić, za Tim Jacques: Alen Đuras i Petra Vurušić, za Tim Ivan: Tajana Belina i Vedran Ljubenko te za Tim Indira: Ruža Janjiš i Eni Jurišić.

Odluku o njihovom plasmanu donijeli su gledatelji i slušatelji te, po posljednji puta u drugoj sezoni showa, i njihovi mentori. U polufinalnoj i finalnoj emisiji, o sudbini natjecatelja i odabiru najljepšeg glasa Hrvatske odlučuju isključivo gledatelji, odnosno slušatelji.


Gledatelji su emisiju pratili i komentarima nastupa te porukama podrške putem svih društvenih mreža. U komentarima su posebno isticali iznenađenje večerašnjim odlukama mentora, posebno Jacquesa i Indire. Pred nama su još samo dvije emisije showa.

Osmero polufinalista za tjedan dana će se posljednji put boriti protiv natjecatelja iz svog tima. Treća i pretposljednja emisija uživo na rasporedu je u subotu, 16. travnja na 1. programu HTV-a i 2. programu Hrvatskog radija od 20 sati.

Foto/Izvor: voice.hrt.hr

I.N.

Pročitajte još:

Hrvatska se s Ninom Kraljić vraća na Eurosong

The Voice: Večeras ćemo saznati tko ima najljepši glas Hrvatske

Odabrani finalisti showa 'The Voice - najljepši glas Hrvatske

The Voice show polufinalisti

Još vijesti