Slika nije pronađena

Još jednom je nastup iz hrvatskog The Voicea uspio toliko oduševiti sve da se o njemu ne prestaje pričati. Snimku nastupa je u par dana pogledalo pola milijuna ljudi, trenda na YouTubeu, a neki tvrde i da je bolji od originala.

Čak ako i ne pratiš hrvatski The Voice, ovaj nastup MORAŠ pogledati! Albina Grčić i Filip Rudan svojim su duetom u prošloj emisiji osvojili sve. U tren oka su ih svi zasuli komplimentima, a kada je snimka nastupa objavljena na YouTubeu, sve je postalo još više viralno. Video je sakupio pola milijuna pregleda, a u komentarima se dive ljudi iz svih krajeva svijeta. Ovaj je dvojac otpjevao hit singl 'Lovely' Billie Eilish i Khalida.


Ako još postoji osoba na svijetu koja nije čula ovu pjesmu, tu je i original.


Oduševljenje je u gotovo svakom komentaru, a neki čak govore da je ovo i jedan od najboljih dueta u The Voiceu općenito. Čak se i ispod spota originalne pjesme u top komentarima našao jedan koji govori o Filipu i Albini.


Nekima su bolji čak i od Billie i Khalida! A tebi? Koja ti se verzija više sviđa, reci nam u anonimnoj anketi. Da vidimo tko će pobijediti u ovom duelu!


Foto: YouTube/ YouTube printscreen

M.T.

Pogledajte još:

[VIDEO] Nastup iz 'The Voicea' koji je oduševio Hrvatsku! Video trenda na YouTubeu s razlogom

Dodjela Grammyja: Jedna je pjevačica pokupila SVE glavne nagrade, a zbog nastupa Demi Lovato teku suze

Fanovi One Directiona puni emocija – Louis Tomlinson u novom spotu komentirao svoju bivšu grupu

nastup the voice hrvatska khalid lovely wow The Voice billie eilish

Još vijesti