Slika nije pronađena

U trećoj emisiji dvoboja u showu “The Voice – Najljepši glas Hrvatske” još je šestero natjecatelja krenulo prema nastupima uživo, dok je isti broj njih završio natjecanje. Nastupila su po dva para mentora Ivana Dečaka i Jacquesa Houdeka, te po jedan par mentorice Indire Levak i mentora Tonyja Cetinskog.

Dvije Slavonke, Andrea Mihal i Dora Vestić, mentorica Indira je na pozornici htjela vidjeti kao prave performere. Za prolazak su se borile izvodeći pjesmu sastava En Vogue, „Free your mind“. Indira je odlučila da je Dora pobjednica dvoboja.

Dino Petrić i Gordan Gregurović, kojima su se na audiciji okrenuli svi mentori, mentor Jacques je spojio u par radi njihovih moćnih glasova. U dvoboju su nastupili s pjesmom Parnog valjka, “Molitva”. Natjecanje nastavlja Dino.

Dvoje Dalmatinaca, Kristian Ordulj i Iva Ajduković, za prolaz su se borili izvedbom dueta Lise Stansfield i Barryja Whitea, „All around the world“. Njihov mentor, Tony, odlučio je da je Iva pobjednica dvoboja.

Antonela Đinđić i Melanie Malike Acorlor, najmlađe natjecateljice iz Jacquesovog tima, u dvoboju su pjevale pjesmu “I follow rivers” Likke Li i zaradile aplauz svih mentora. Jacques je odlučio da u njegovom timu ostaje Melanie.

Iva Gortan i Valentina Trstenjak, spoj suzdržanosti i energičnosti, interpretacijom pjesme “Stay with me baby” podigle su sve mentore na noge i zaslužile njihov aplauz. Ivanovom odlukom, natjecanje nastavlja Iva.

Ljubiteljica soula, Azra Kuštrić Skender i metalac Marin Jurić Čivro, u dvoboju su izveli pjesmu “One” grupe U2 i Mary J. Blige. Premda im nastup nije bio savršen, njihov mentor ga smatra emotivnim i prema finalu vodi Marina.

Dosadašnji pobjednici dvoboja iz Jacquesovog tima su Ema Gagro, Pjerino Ružević, Egon Marić, Dino Petrić i Melanie Malike Acorlor.

U Indirinom timu dvoboje su dosad prošli Bruna Oberan, Mateo Resman, Tomislav Užarević i Dora Vestić.

U Tonyjevom timu dosadašnji slavljenici u dvobojima su Jure Brkljača, Sara Barbarić, Božidarka Matija Čerina i Iva Ajduković.

Pjevači koje Ivan zasad vodi prema nastupima uživo su Dario Došlić, Daniel Jurišević, Elena Stella, Iva Gortan i Marin Jurić Čivro.

Do iduće subote The Voice - Najljepši glas Hrvatske možete pratiti putem službene web stranice, na Facebooku, Twitteru, Instagramu i YouTubeu. Uz to, vijesti vezane za show možete pratiti ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9:35 sati na Drugome programu Hrvatskoga radija.

the voice - najljepši glas hrvatske samo šest mjesta dvoboji

Još vijesti