Najzgodniji vampiri s malih ekrana

Vampir je mitsko biće koje je često puta glavni lik filmske fikcije. Oni su najčešće stari po nekoliko stoljeća, imaju očnjake i uvijek ih pokreće krvožednost. No ne smijemo zaboraviti i jednu, a možda i najvažniju njihovu osobinu: oni su jako, jako zgodni.

Pa tko su nazgodniji vampiri iz svijeta filmova i serija? Od kojih nam se to hladnokrvnih momaka mogu užariti obrazi? 

Grof Vlad

Luke Evans u filmu „Drakula: Neispričana priča“ osvojio je srca ženskog dijela publike diljem svijeta. Ovaj vampir ne izgleda onako klasično; crvenih očiju ili bolesnog bljedila. Ne, Vlad ima predivan preplanuli ten, fantastične mišiće i prije svega, više je ratnik, nego obični krvopija.

 

 

I još jedan Dracula

Ovaj puta samo u dramskoj televizijskoj istoimenoj seriji. Ovog Drakulu glumi Jonathan Rhys Meyers.

 

 

John Mitchell

Lik iz humoristično-dramske serije „Being Human“, kojeg tumački prezgodan Aidan Turner. Ako ste gledali seriju, znate koliko je on cool i šarmantan lik, bez napora. Toliko je ležeran i zabavan, da biste s njim poželjeli otići i na kavu, bez obzira što je vampir. 

 

Screenshot/imdb

Damon Salvatore

Ian Somerhalder iz Vampirskih dnevnika ima jedne od najljepših plavih očiju. Osim što nevjerojatno dobro izgleda, još smo više opčinjeni njegovim višeslojnim karakterom. On je definitivno dokaz da i loši dečki mogu postati dobri (barem u serijama).

 

 

Edward Cullen

Nijedan popis ne bi bio potpun bez Edwarda Cullena. Možda popularnost Sumrak sage leži upravo u nevjerojatnoj privlačnosti Roberta Pattinstona ili činjenici da je cijela njegova obitelj zapravo nevjerojatno atraktivna.

Stefan Salvatore

Slastan Paul Wesley još je jedan lik iz „Vampirskih dnevnika“ koji zaslužuje biti na našoj listi. Ima pomalo izgled i šarm Edwarda Cullena, ali samo s malo više oštrine.

 

najzgodniji vampiri najzgodniji vampiri s malih ekrana filmovi o vampirima serije o vampirima najzgodniji glumci

Još vijesti