Slika nije pronađena

Počeo je posebno ubudljiv dio showa “The Voice – Najljepši glas Hrvatske”, emisije uživo!


Nakon audicija i dvoboja u posljednju fazu natjecanja ušlo je 24 probranih pjevača. Dvanaestero ih je nastupilo u prvoj emisiji uživo, po troje iz svakog mentorskog tima. Ostalih dvanaestero gledat ćemo iduće subote.

Prvi na redu je bio Tonyjev tim.

Najviše glasova gledatelja i slušatelja dobio je Alen. Prolazak mu, kako se našalio, znači još manje kose, a više tanjih živaca, ali puno rada i dobre zabave.

Tony se jako vezao za obje natjecateljice, ali se između Kristine Boban i Sare ipak odlučio za Saru koja je uživo pjevala pjesmu Ette James „Tough lover”. Prolazak joj je, kako je kazala, potvrda da stvarno vrijedi, iako joj je jako teško što se bori protiv svog tima.

Drugi tim bio je Jacquesov.

Prva je bila Ema koja je otpjevala „A song for you” Donnyja Hathawaya. Jacquesa je, kao i publiku, oduševila i poručio joj je da je jedna od naših najboljih soul izvođačica.

Melanie je izvela „Čuvaj me” grupe Pavel. Bila je, možda prvi put od početka showa, potpuno zadovljna svojom izvedbom. Jacques je istaknu njezinu unutarnju i vanjsku ljepotu kojom zrači i osvaja publiku.

Nina je pjevala „Wicked Game” Chrisa Isaaca. Izvedbom je donijela čaroliju na pozornicu i mentora Jacquesa ganula do suza te, kako je dodao, ponovo mu priuštila transcendentalno iskustvo.

Gledatelji i slušatelji svojim su glasovima spasili Ninu koja je otpjevala „Wicked Game”, a

Jacques je odlučio da natjecanje nastavlja s Emom koja je otpjevala „A song for you”. Rastanak s Melanie bio je dirljiv, Jacques se s njom pozdravio u suzama.


Treći tim je bio Indirin.

Nastupili su njezini Slavonci: Dora Vestić s pjesmom „Proud Mary” Tine Turner, Karlo Cvetković s „Ja bih preživio” Dine Dvornika i Bruna Oberan s „Bang Bang” Jessie J.

Publika je nakon nastupa uživo najviše glasova dala Bruni, a Indira se odlučila za Karla.

Četvrti i posljednji je bio Ivanov tim.

Svojim glasovima gledatelji i slušatelji daljnje natjecanje osigurali su Elleni koja je otpjevala „Johnny Got A Boom Boom”.

Ivanu je bilo iznimno teško izabrati. Ipak se odlučio i dalje „kockati” te je odabrao Mahira kojem je prolazak bio manje bitan od same izvedbe. Želio je dostojanstveno izvesti pjesmu svog pjevačkog uzora.

Osam mjesta je popunjeno. Četvero natjecatelja odabrali su mentori, a četvero telofonskim glasovanjem gledatelji i slušatelji.

Sljedeće subote na pozornici showa The Voice ostalih dvanaestero natjecatelja borit će se za nastavak natjecanja. Za ostanak u showu borit će se Ana Opačak, Tomislav Užarević i Mateo Resman iz Indirinog tima. Preostalih troje iz Ivanovog tima su Dario Došlić, Marin Jurić Čivro i Iva Gortan. Jacquesov muški dio tima koji ćemo gledati u idućoj emisiji uživo čine Dino Petrić, Pjerino Ružević i Egon Marić. Tonyjev tim čine Božidarka Matija Čerina, Iva Ajduković i Jure Brkljača.

Emisija je na rasporedu u subotu, 28. ožujka na 1. programu HTV-a i 2. programu Hrvatskog radija od 20:00 sati.

the voice - najljepši glas hrvatske gledatelji glasaju mentori indira jacques Ivan Dečak Tony Cetinski emisija uživo

Još vijesti