Slika nije pronađena

Raste uzbuđenje u HTV-ovu showu The Voice - Najljepši glas Hrvatske. Druga emisija potvrdila je da Hrvatska obiluje odličnim pjevačima i da mentorima – Jacquesu Houdeku, Indiri Levak, Tonyju Cetinskom i Ivanu Dečaku – nije nimalo lako pri odabiru natjecatelja za svoje timove.

Borba za kreiranje što bolje ekipe se zaoštrava, a u drugoj emisiji moglo se vidjeti kakve sve maštovite taktike mentori imaju za privlačenje natjecatelja u svoj tim. Ivan je mamio zajedničkim izlascima, Jacques sjedenjem u mentorskom stolcu, Indira je nudila pomoć u biranju odjevnih predmeta, a Tony isticao svoje iskustvo na glazbenoj sceni.

Po troje mentora zainteresirali su Dario Došlić i Martina Milošević. Po dvoje ih se okrenulo na izvedbe Zdravke Damjanović, Samante Vrbljanac, Kristiana Ordulja i Ane Opačak. Audiciju su prošli i Ante Brzić i Maja Škiljević. Sari Barbarić i Dini Petriću okrenuli su se svi mentori.

Jacques je u drugoj epizodi svojemu timu dodao dvoje natjecatelja i sada ih ukupno ima četveroIndira ih je dobila još troje i trenutačno ima najbrojniji tim sa šest natjecatelja. Odmah za njom je Tony sa svojih pet kandidata nakon što je u ovoj emisiji odabrao dvoje. Ivan je, kao i u prošloj emisiji, osvojio dvoje natjecatelja i sada ih ima četvero.

Do iduće subote The Voice - Najljepši glas Hrvatske možete pratiti putem službene web-stranice, na Facebooku, Twitteru, Instagramu i YouTubeu. Uz to, vijesti vezane za show možete pratiti ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9.35 na Drugome programu Hrvatskoga radija.

L.B.

the voice - najljepši glas hrvatske martina milošević zdravka damjanović samanta vrbljanac kristian ordulj ante brzić maja škiljević sara barbarić dino petri druga epizoda uzbuđenje Dario Došlić Ana Opačak