Slika nije pronađena

Emitiranje najiščekivanijeg domaćeg TV showa „The Voice – Najljepši glas Hrvatske“ započinje u subotu 17. siječnja.

Prva od 15 emisija showa „The Voice – najljepši glas Hrvatske“ započinje ove subote na Prvom programu Hrvatske televizije u 20 sati. „The Voice – Najljepši glas Hrvatske“ je jedinstveno natjecanje u kojemu stas, držanje i ljepota nisu presudni.


Natjecanje se  sastoji od postupka predizbora, audicije, dvoboja i natjecanja uživo. U predizborima održanim u Osijeku, Rijeci, Splitu i Zagrebu među gotovo 2.500 prijavljenih izabrano je 97 kandidata koji glasovne sposobnosti predstavljaju na audiciji pred četiri mentora. Predstavljaju zaista samo svoj glas jer ih mentori na audiciji ne mogu vidjeti.

Jacques Houdek, Indira Levak, Tony Cetinski i Ivan Dečak bit će mentori prve sezone showa, izabrat će najbolje glasove u svoje timove od po 12 natjecatelja i poučavat će ih zajedno s glazbenim stručnjacima.

Nakon pet audicija i nakon što mentori izaberu svoje timove, započinje druga faza natjecanja -  dvoboji. Mentori će se posvetiti pripremi i usavršavanju natjecatelja dijeleći s njima tajne vlastitog iskustva i znanja. U četiri emisije dvoboja mentori suprotstavljaju po dvoje natjecatelja iz svoje ekipe koji pjevaju u duetu ispred gledatelja u studiju. Odmah nakon izvedbe dueta mentor odlučuje koji će natjecatelj u sljedeći krug natjecanja – uživo.


Natjecanja uživo završni su dio u kojem se kandidati natječu jedni protiv drugih u nekoliko nastupa uživo, a tko će pobijediti – svojim glasovima do finala odlučuju i mentori i gledatelji. Pobjednika u posljednjoj emisiji biraju samo gledatelji.

Voditelji ova showa su poznata lica s malih ekrana Iva Šulentić i Ivan Vukušić kao i reporterka digitalnih izdanja Zlata Muck Sušec. The Voice – Najljepši glas Hrvatske već sada ima više od 35 tisuća likeova na službenoj facebook-stranici, a može se pratiti i na Twitteru, Instagramu i Youtubeu.

L.B./foto: Dario Njavro za HRT

the voice - najljepši glas hrvatske mentori indira jacques Ivan Dečak Tony Cetinski početak