Slika nije pronađena

Nakon lanjskih pobjednika, Tihomira Bendelje, svjetskog prvaka u twirlingu, i pjevačice zaraznog smijeha Viktorije Novosel, Hrvatska je krenula u potragu za novim supertalentom. I ove godine ima jako puno onih koji misle da su talentirani, pa je tako zaprimljeno čak 1200 prijava.

Luckasto i ambiciozno

Veselo, luckasto i ambiciozno, s tremom i bez nje, u prvoj se emisiji predstavilo 35 kandidata, od kojih su se mnogi izdvojili svojim pojavama, a bilo je i onih koji su čak posjedovali i poneki talent, makar onaj za nasmijati publiku.

Tako je među prvima na binu izašla osebujna 58-godišnja slikarica Lidija Todorović zvana Lili, i to u svilenom bademantilu, da bi se kasnije skinula u negliže. Lidija je, međutim, loše pjevala i dobila X-eve od žirija.

>> Video: Najzanimljiviji natjecatelji iz prve emisije Supertalent 2011

S lokalnih svirki na Supertalent je po treći put došao i uporni Marino Momić. Važno je sudjelovati, njegov je moto, koji ga ni ovoga puta nije odveo dalje. To je pošlo za rukom najmlađem kandidatu, 7-godišnjem Svenu Benko, koji pleše od malih nogu, i svojim je umijećem oduševio žiri.

Najviše talenta, ali i najviše treme u prvoj emisiji pokazala je Marina Bulat iz Dubrovnika, buduća frizerka. U slobodno vrijeme bavi se crtanjem, piše pjesme, napisala je horor knjigu koju, kaže, još nije objavila. Na audiciju je došla iz zabave, a osvojila je Ninu, piše Jutarnji.hr

Posebna si i autentična. Mislim da ćeš otići do kraja, ali se moraš riješiti treme. Razvalila si! Saberi se! - kazala joj je Nina.

Inače, Supertalent je i ove godine krenuo ofenzivno u borbu za gledatelje, pa je već prvu emsiju pratilo 600.000 gledatelja.

Najzanimljivije natjecatelje iz prve emisije pogledajte OVDJE.

Supertalent supertalent 2011 nova tv show

Još vijesti