Slika nije pronađena

Nakon što je u prvoj sezoni Supertalenta 2009. godine Antonia Dora Pleško osvojila srca gledatelja, osam godina nakon, ponovno je oduševila, a ovoga puta i osvojila zlatni gumb.

Iako je došla samo bodriti prijateljicu Lorenu Bučan, Igorovom i Reneovom intervencijom, koji su bili u dosluhu s majkom, Antonia Dora samo se našla na pozornici kada je krenula matrica pjesme 'At last' Ette Jamese te nije imala druge, nego ponovno zapjevati na pozornici Supertalenta.


Njezino pjevanje oduševilo je žiri, a Maja Šuput stisnula je zlatni gumb. 'Zaslužila si ga! Mogla sam čekati još sto godina! To je to, nema dalje!' ponosna je bila Maja, a da je htjela i ona stisnuti zlatni gumb, priznala je Martina: 'Antonia, skuhali su ti savršeno! Ja ću se s Majom Šuput malo kasnije obračunati jer mi je uzela zlatni gumb. Svaka čast i dobro nam došla u Supertalent!'


Antonijina prijateljica Lorena Bučan također je oduševila žiri izvevši pjesmu Elle Fitzgerald 'Summertime'. 'Ti si došla, ušla, pomela nas i, ma ne znam, fascinirana sam, bravo!' poručila joj je Maja, a Martina je dodala 'Mene su fascinirale one male improvizacije, fascinirala me fraza, fascinirala me jako lijepa boja glasa, malo manje me fasciniralo, ja to moram reći, masnije dubine, unatoč 15 godina i sigurnije visine, pa barem jednu tercu na kraju gore, trebala si. U svakom slučaju, izvrsna!'.

A ovako je to izgledalo 2009. godine.Cijelu epizodu možete pogledati na službenoj stranici
Supertalenta
.

Foto: PR/Nova TV

I.I.

Pročitajte još:

VIDEO Nastup o kojem svi pričaju – 17-godišnji Martin zaslužio je zlatni gumb

Maturantica Tea najljepša je Hrvatica – zaslužila je titulu Miss Hrvatske 2017. godine

Hrvatska instrumentalna verija pjesme 'Despacito' – dečki iz 2Cellos rasturili najpopularniji hit

show Supertalent ANTONIA DORA PLEŠKO

Još vijesti