Slika nije pronađena

Djevojke iz grupe Sambastica koje su se na Supertalentu predstavile fuzijom brazilske sambe i orijentalnog plesa četvrte su polufinalistice showa, a zlatnu ulaznicu osigurao im je Davor Bilman, na iznenađenje ostalog dijela žirija.

„Nisam impresioniran vašim plesnim znanjem, ali vas svakako želim vidjeti ponovo i zato ću vam pritisnuti ovaj zlatni gumb.“, poručio im je Davor netom prije nego što je stisnuo zlatni gumb i ostavio žiri u šoku i nevjerici.


'Mi smo malo u šoku. Ja sam vam skoro stisnula ovaj crveni gumb. Jako ste bile neusklađene, toliko grešaka, toliko loš osnovni basic samba korak, Davore, protrljaj okice! Polina, meni je zbog tebe osobno iznimno drago da je Davor stisnuo ovaj neshvatljivi zlatni gumb jer znam da si talentirana i sposobna ženska, ali ja bih te molila da se ovakav nastup i ovakva nekoordiniranost i ovoliko grešaka više ne ponovi.', obrazložila je Martina svoj doživljaj nastupa.

Svojim polufinalisticama Davor je dodao kako je siguran da ih više ne bi vidjeli da im nije stisnuo zlatni gumb kao i da je siguran da može biti bolje.

Plesna grupa USB Poreč priredila je pravi spektakl s nastupom inspiriranim temom cirkusa. „Rekao bih da ovo nije bio cirkuski maraton nego triatlon. S klaunovima, rekao bih da imate zavidnu akrobatsku sposobnost, čak možda i malo klaunovskog dijela. Grimase i izrazi lica su čudesne, isto kao i kretanja.“, poručio im je Davor, Maja je zaključila da su oni „gotov proizvod“.
Foto: Nova TV/PR

I.I./PR

Pročitajte još:

19-godišnja Antonia Dora Pleško osvojila Zlatni gumb – Maja Šuput nije se mogla suzdržati

VIDEO Nastup o kojem svi pričaju – 17-godišnji Martin zaslužio je zlatni gumb

Nitko nije talentiran za sve – pitanja uz pomoć kojih možeš otkriti svoj skriveni talent

show Supertalent SAMBASTICA

Još vijesti