To All The Boys I've Loved

S obzirom da su ovi filmovi bili toliko popularni, sada se snima spin off, ovog je puta u glavnoj ulozi Kitty, mlađa sestra Lare Jean. Pratit ćemo njen ljubavni život, a ovo je 6 stvari koje se za sada znaju.

Trilogija 'To All The Boys I've Loved' je osvojila mlade, kao i one starije, diljem svijeta i svi su pratili ljubavne avanture Lare Jean. Filmovi su nastali po knjigama i nakon tri nastavka, tu je kraj. Ili nije? Najavljeno je prije nekog vremena da dolazi spin off u kojem će fokus biti na Kitty, a sada se zna već nešto više informacija. 'XO, Kitty' će biti naslov serijala, a jedna velika razlika u odnosu na originalne filmove je ta što ovog puta neće napraviti serijal filmova, već seriju, piše Cinemablend. Kako će to izgledati i kada dolazi, postoji li trailer? Sve što se sada zna, donosimo ti u nastavku.

1.Anna Cathcart će biti Kitty
Glumica koja je i u filmovima glumila lik Kitty, nastavlja i u seriji. To će svima biti drago čuti i prva pozitivna stvar, jer ako nešto ljudi ne vole, onda je to kada se u filmovima i serijama promijene glumci koji imaju glavne uloge. Zbunjujuće je i često ne bude to više to. U ovom slučaju to se neće dogoditi, jer Anna se vraća.

2.O čemu će biti 'XO, Kitty'?

Nakon što smo u tri filma pratili ljubavnu priču Lare Jean, sada je fokus na ljubavnom životu njene mlađe sestre. Kitty se u filmovima voljela petljati u život starije sestre, i upravo je ona ta koja je zakuhala cijelu priču s pismima, ali što se događa u njenom ljubavnom životu? U posljednjem filmu, Kitty ulazi u svoju prvu vezu, i to onu na daljinu. I serija će nastaviti upravo tu. Kitty odlučuje otputovati na drugi kraj svijeta da se vidi s njim, a nekako sumnjamo da će sve biti savršeno.

kitty

Foto: Imdb

3.Neće biti film, već serija

Prva sezona koja je za sada najavljena imat će 10 epizoda koje će trajati po pola sata. Izaći će, kao i film, na Netflixu.

4.Autorica knjiga će sudjelovati u snimanju

Ništa ne prepušta slučaju, pa autorica knjiga, Jenny Han, od samog početka pretvaranja knjiga u filmove ima aktivnu ulogu u produkciji. To se nastavlja i sada, samo će njena uloga biti još veća i aktivnija. To je dobra vijest, jer čim filmovi i serije počnu previše odmicati od vizije autora knjiga po kojima su nastale, sve ode u propast.

5.Ne zna se još kada će izaći, ali nagađa se

S obzirom da snimanje nije još uvijek počelo, načekat ćemo se. Nema datuma kada bi se moglo očekivati da će izaći, ali očekivano je da će snimanje početi početkom sljedeće godine, što znači da bi do ljeta ili najkasnije jeseni, serija vrlo lako mogla biti vani. Netflix voli tijekom ljeta objavljivati nove romantične sadržaje pa možda tada možemo očekivati i Kittynu ljubavnu priču. Sve naravno ovisi o situaciji s koronom zbog koje je puno toga odgađano.

6.Ima li trailer?

Nema, ali ima kratki teaser koji je objavio Netflix da najavi seriju. Zapravo ne pokazuje ništa, osim potvrde činjenice da će se ovo stvarno dogoditi.

Pogledajte još:

Zvijezda filma 'To All The Boys' će snimiti novu humorističnu seriju – najavila ju i na Instagramu

KVIZ: John Ambrose ili Peter Kavinsky? S kojim likom iz To All the Boys 2 bi bio tvoj savršen dejt

Najbolje ocijenjene Netflixove teen serije: Njih 9 ima gotovo 100% pozitivnu ocjenu

nova_serija to all the boys i've loved Netflix xo kitty

Još vijesti