Queen Charlotte: A Bridgerton Story

Nova Bridgteron serija je tek izašla, a neki su ju prošli tjedan već i pogledali do kraja! Isplati li se trošiti vrijeme na nju ili ju je pametnije zaobići? Evo kakve su reakcije i komentari.

Originalna „Bridgerton“ serija nas je sve osvojila još s prvom sezonom. Od tada, s nestrpljenjem iščekujemo svaku sljedeću. S obzirom na pozitivne reakcije koje su dobili od gledatelja s ovom serijom, Netflix je odlučio iskoristiti tu popularnost i snimiti novu Bridgerton seriju. Bez brige, to ne znači da originalna serija prestaje izlaziti, imaju materijala za još puno sezona, ako je vjerovati knjigama. Nova serija koja je tek izašla, zove se „Queen Charlotte: A Bridgerton Story“ i kako si vjerojatno po nazivu i pretpostavila prati priču kraljice Charlotte.

Netflix Priča se da postoje tajni kodovi za Netflix koji otkrivaju hrpu filmova i serija – provjerili smo radi li to

Ona je lik i u originalnom „Bridgertonu“, u ovoj ju seriji gledamo u njenim mladim danima. Kakva je serija i kakve su za sada reakcije onih koji su ju pogledali među prvima? Ako je suditi po društvenim mrežama – odlična je.

 

 

 

 

Na Twitteru je sve puno pozitivnih komentara i oduševljenih ljudi. Hrpa njih piše da je ova serija zapravo bolja od ostalih sezona „Bridgertona“ koje smo do sada mogli vidjeti.

 

 

 

 

Boljim se komentarima nisu mogli nadati! Komentari ljudi i na Imdb-u su također većinski pozitivni. Od onih koji govore da je bolja nego što su očekivali do onih koji kažu da je toliko dobra da su ju morali pogledati u jednom danu jer nisu mogli stati. Naravno, ima i onih kojima se ne sviđa i koji kažu da je serija razočaravajuća i da priča nije zanimljiva. Takvi su komentari ipak itekako u manjini i gotovo da ih niti nema. Krajnja je odluka kada se sve zbroji i oduzme: serija je odlična i definitivno ju trebaš pogledati.

Prijatelji Životne lekcije koje možeš pokupiti iz „Prijatelja“: 10 situacija kada su nas kroz smijeh nečemu i naučili

Netflix Queen Charlotte: A Bridgerton Story nova bridgerton serija kakva je pogledati ili ne nova_serija novo na netflixu

Još vijesti