To All The Boys

Kitty je malo odrasla i sada je spremna za svoje ljubavne avanture. U ovoj ćemo seriji pratiti ljubavni život najmlađe sestre Covey obitelji. Hoće li uspjeti pronaći svoju pravu ljubav?

Filmovi iz serijala „To All The Boys“ su bili apsolutni hit. Nastali su po serijalu knjiga istog imena, a kada su knjige došle do kraja, došli su i filmovi. Odlučili su da neće snimati dalje i to je vjerojatno bila i dobra odluka. Sve što nastane po knjigama, trebalo bi se i držati knjiga, jer onog trenutka kada odluta, fanovi postanu nezadovoljni i izgubi se nit.

Netflix Priča se da postoje tajni kodovi za Netflix koji otkrivaju hrpu filmova i serija – provjerili smo radi li to

Kreatori ovih filmova su stali na vrijeme, ali ipak su nas razveselili kada su najavili da stiže i serija koja će biti nastavak filmova. Jedina je razlika što sada više neće biti u fokusu Lara Jean, već njena simpatična mlađa sestrica Kitty. Kitty ti je sigurno zapela za oko dok si gledala filmova. Sada je došla i prva najava filma u obliku trailera i možemo vidjeti malo bolje kako će serija izgledati.

Kitty je odlučila da će se preseliti u Seoul, u Južnoj Koreji, kako bi bila bliže dečku u kojeg se zaljubila kada je bila na putovanju u ovom gradu. Tog se putovanja možda i sjećaš ako si gledala filmove. U zadnjem nastavku su se Kitty i Dae upoznali i započeli svoju vezu na daljinu. Sada Kitty seli bliže k njemu! Cijeli joj se svijet okrene naglavačke kada shvati da Dae ima curu u Koreji.

Što će se sve događati, saznat ćemo uskoro! Serija dolazi na Netflix jako brzo – 18. svibnja. Za sada se osim toga zna i da će imati 10 epizoda te da će svaka trajati 30 minuta. Fanovima filmova će se sigurno svidjeti i činjenica da je glavna glumica, koja igra ulogu Kitty, ostala ista kao i u filmovima.

Prijatelji Životne lekcije koje možeš pokupiti iz „Prijatelja“: 10 situacija kada su nas kroz smijeh nečemu i naučili

Netflix to all the boys serija xo kitty nova_serija Teen serija kada izlazi trailer

Još vijesti