0

Teen serije su zabavne za gledati bili još uvijek tinejdžeri ili ne. Navući će svakoga jer su simpatične i prije nego i shvatiš, pogledala si u par dana cijelu sezonu. To bi ti se posebno moglo dogoditi s ovih 9 – jer one su najbolje od najboljih po kritičarima.


Sve ove serije možda neće osvajati nagrade i biti najkvalitetnije serije koje ćeš pogledati, ali to su teen serije, nije im niti cilj da osvoje Emmy ili neku drugu wow nagradu. Tu su da nas zabave, da prenesu neku lijepu poruku i da pokrenu razgovor o nekim temama o kojima misle da bi trebalo više pričati. Idealne su za mlade i sve one koji se i dalje osjećaju mlado. Netflix se posljednjih godina pokazao kao pravo mjesto za potražiti nove sadržaje za gledanje, a ove njihove serije definitivno moraš staviti na listu i pogledati, jer neće te razočarati. Sve su dobile preko 90% pozitivnu ocjenu na stranici Rotten Tomatoes.

9.The End Of The F***ing World – 93% pozitivna ocjena


Foto: Imdb / Screenshot

Zadnja na listi, s najgorom ocjenom, ali i dalje preko 90% pozitivnom je priča o Jamesu i Alyssi. Njih se dvoje upute na putovanje kako bi pronašli Alyssinog oca, koji ju je napustio dok je još bila beba. Ono što Alyssa ne zna je da je dečko kojeg je tek upoznala i s kojim je odlučila otići na ovaj put psihopat koji ju cijelo vrijeme želi ubiti.

teen serijenetflix serijenajbolje ocijenjene serijelista serija

36.485
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!