The Summer I Turned Pretty - 2

Ovo je serija koju ćeš obožavati ako voliš i „Summer I Turned Pretty“! Garantirano. Na Netflix je došla nova serija za koju moraš znati.

Dok čekamo treću sezonu serije „The Summer I Turned Pretty“, možeš pogledati novu Netflixovu teen seriju. Svi ih uspoređuju pa će se i tebi vjerojatno svidjeti ako ti se sviđa „TSITP“. Upravo je došla na Netflix i već je sada mnogima zapela za oko. I u ovoj seriji se radi o ljubavnom trokutu između djevojke i dva dečka.

Riverdale Neugodno: Slavni parovi koji su morali glumiti zajedno u filmu ili seriji i nakon što su prekinuli

U središtu priče je Jackie Howard, mlada cura koja se mora preseliti u manji gradić kod svojih skrbnika nakon što joj se u životu dogodi tragedija. Tu su „Walter“ dečki, njih čak 12 braće! Život na ranču nije nešto što je Jackie blisko i ova nova situacija u kojoj se pronašla uhvatila ju je nespremnu.

U glavnim ulogama nisu glumci koji su za sada toliko poznati, ali u glavne bi se likove mogla zaljubiti. Jackie glumi mlada glumica Nikki Rodriguez, a uloge dvojica glavne Walter braće su dobili Noah LaLonde i Ashby Gentry.

 

 

 

 

Ukratko, ovo je slatka teen romantična serija. Pa ukoliko voliš takve serije, svidjet će ti se i ova. Stavi ju na listu i daj joj priliku!

Teenage Bounty Hunters Netflixove serije koje zaslužuju više: Ovih su 7 imale samo jednu sezonu – a bile su odlične

serije my life with the walter boys nova_serija Netflix Teen serija romantična serija LJubavni trokut kao the summer i turned pretty

Još vijesti