Money Heist

„Money Heist“ je totalno zaludio svijet! Ova španjolska serija je bila ogroman hit i zato nije čudno da su sada svi fanovi serije brzo išli pogledali ovu novu seriju čija se radnja fokusira na jednog od likova iz originala.

Serija „Money Heist“ je bila jedna od Netflixovih najboljih serija do sada. Tko god da ju je počeo gledati, sigurno nije požalio. Iako je od ove serije prošlo već neko vrijeme, sada je za fanove došla prava poslastica o kojoj se već neko vrijeme pričalo – serija „Berlin“. Kako si vjerojatno i sama zaključila, serija se fokusira na istoimenog lika iz ove serije i stavlja njega i njegov život u fokus.

Serije Likovi iz serija koji živciraju ljude: Top 10 najiritantnijih

Serija se fokusira na njegov život prije pljački iz sezone jedan i sezone dva. Čak i da ti Berlin nije najdraži lik iz serije jer nije bio baš dobar i možda ti je nekad išao na živce, moraš priznati da ima veliku osobnost i da je poseban. Definitivno je zaslužio seriju o sebi – a je li ta serija dobra?

Po reakcijama ljudi, čini se da je serija oduševila i da ju se isplati pogledati! Mnogi ju hvale na sve strane. Ukoliko ti se sviđao „Money Heist“, i sviđa ti se lik Berlin, onda je ova serija obavezna za pogledati.

 

 

 

 

 

 

S druge strane, nemoj očekivati puno. „Money Heist“ i „Berlin“ nisu ista serija i ovdje nije toliko fokus na pljački. Za neke je serija puna klišeja i predvidljiva te nisu sretni što se radnjom toliko razlikuje od originala. Imaj na umu da ovo nije nova sezona originalne serije, već totalno novi projekt. Ako ju gledaš kao nešto novo, mogla bi ti se svidjeti, ali ako očekuješ da je kao nova sezona „Money Heista“, onda ju radije preskoči jer neće ispuniti očekivanja.

Friends KVIZ: Koji si ti lik iz serije „Prijatelji“? Odgovori na pitanja i saznaj tko najbolje opisuje tvoj karakter

money heist Berlin Netflix serija reakcije gledati ili ne Komentari nova_serija što gledati

Još vijesti