0

Apsolutna zvijezda serije filmova 'To All The Boys', gdje je utjelovila ulogu Lare Jean, snima novu humorističnu seriju za koju smo sigurni da će imati isto toliko obožavatelja kao i ova poznata serija filmova. Lana Condor se samo ubacuje iz projekta u projekt i na taj način oduševljava svoje fanove – od nje možemo očekivati zaista svašta!

Lana Condor je 24-godišnja glumica koja je unazad par godina postala izrazito popularna ponajviše zbog glavne uloge koju ima u seriji filmova 'To All The Boys'. Lana se trenutno nalazi u Georgiji gdje za HBO Max snima film 'Moonshot' u kojem glumi ulogu Cole Sprouse, a ubrzo nakon toga kreće snimati novu humorističnu seriju 'Take Out for Hulu', prenosi Just Jared JR. Lana je ovu najavu potvrdila i objavom na svojem Instagram profilu.


Prema njezinom opisu, vidimo da je Lana oduševljena te da jedva čeka posebno zato jer je to projekt koji će spojiti njezine najdraže stvari: hranu, akciju i ljubav. U seriji će preuzeti ulogu Iris koja se bori da uskladi svoj posao u restoranu s njezinom tajnom misijom. Lana je zaista ustrajna tako da jedva čekamo vidjeti što je pripremila u novoj humorističnoj seriji.


Pogledajte još:

Zvijezde filma 'To All The Boys' i serije 'Riverdale' uskoro gledamo u romantičnoj komediji na Marsu

Iako je trebao biti kraj ipak nije: 'To All the Boys' serijal se izgleda nastavlja – evo što nas čeka

Došao je trailer za novi nastavak 'To All The Boys I've Loved Before'! A znamo i kada izlazi - USKORO

Lana Condornova serijaTo All The Boys

36.217
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!