Slika nije pronađena

I do Ari je došao klipić koji već nekoliko dana trenda društvenim mrežama – video Kylie kako pjeva Stormi. Ostala je oduševljena, što je odlučila i javno pokazati svima putem Insta storyja, predloživši Kylie suradnju.

Vijest o suradnji Ariana Grande i Kylie Jenner, i to u glazbenom smislu, najčudnija je vijest koja se pojavila u zadnje vrijeme. Sve je krenulo prošlog tjedna kada je Kylie objavila video u kojem je pokazivala urede u Kylie Cosmeticsu. Pred kraj videa je pokazala i prostoriju gdje spava Stormi i išla je probuditi pjevajući 'rise and shineeee'. Taj dio videa je postao viralan jer su se svi začudili koliko dobro Kylie pjeva. Odjednom se pojavila hrpa memova i komentara na video.Svojim je pjevanjem impresionirala i Arianu. Ona je na svom Instagramu također podijelila video Kylie i javno je priupitala može li uzeti to kratko što je otpjevala za matricu za novu pjesmu. Kylie joj je naravno dopustila, ali uz jedan uvjet – da ju mora ugurati u spot.


Nije tu trebalo puno razmišljanja, ipak se već u Arinom spotu našla Kris Jenner, a i Kylie snimanje spotova nije strano. Hoće li se ova suradnja stvarno i dogoditi? Nitko ne zna, ali fanovi se nadaju da hoće i to čim prije.

Foto: Instagram printscreen/ Twitter/ YouTube printscreen/ Instagram

M.T.

Pogledajte još:

Fan napao Arianu Grande da na nastupima ne pjeva uživo – moraš vidjeti što mu je odgovorila

Kylie Jenner posramljuju na Instagramu zbog najnovije fotke u bikiniju – komentari su brutalni!

Neki su oduševljeni, a za druge je totalna katastrofa! Ari, Miley i Lana Del Rey snimile zajedno pjesmu i spot

Suradnja Kylie Jenner Ariana Grande glazba

Još vijesti