Slika nije pronađena

Novi glazbeni spot o kojem SVI pričaju izašao je prije 4 dana, a radi se o glazbenoj suradnji Cardi B i Megan Thee Stallion. Spot za pjesmu 'Wap' trenda na YouTubeu, a komentari ispod njega se dobro zabavljaju na račun Kylie Jenner.

Ljudi imaju toliko veliki problem s Kylie Jenner u ovom glazbenom spotu da su otišli tako daleko i pokrenuli peticiju kojom traže da se njene scene izbace iz spota. Brzo se proširila i postala viralna i do sada ju je već potpisala hrpa ljudi. Peticija je u tri dana sakupila gotovo 100 000 potpisa! Fanovi Cardi B i Megan Thee Stallion nisu ni malo oduševljeni što se reality zvijezda pojavila u njihovom novom spotu za pjesmu 'Wap'. Spot je too much svega! Od oskudnih odjevnih kombinacija, plesnih pokreta do hrpe zmija i tigrova. U jednom trenu u hodnik zakorači Kylie i to je scena koju svi komentiraju. Svi se zezaju da se u jednom trenu činilo kao da će Kylie početi repati (sva sreća, nije!).

Cardi je uskočila u obranu i objasnila u jednoj svojoj objavi na Twitteru: 'Zašto sam stavila Kyle u svoj spot? Bila je jako draga prema mojoj sestri i kćeri na rođendanskom slavlju svog djeteta. Travis i Set su jako bliski i Kris Jenner mi često daje savjete za različite stvari koje ju pitam.' Ne znamo koliko je to dobar razlog za staviti nekoga u svoj spot, ali Cardi uvijek zna što radi jer spot je sasvim sigurno uhvatio pažnju.

Foto: YouTube/ Instagram printscreen/ YouTube printscreen/ Twitter

M.T.

Pogledajte još:

Jeste ga poslušali? Taylor Swift novim albumom 'Folklore' ruši sve rekorde

Ovo nisu obične ljubavne ili party pjesme – skrivene poruke iza 9 poznatih pop hitova

YouTube video s najviše pogleda u prva 24 sata: Teen senzacija pretekla sve i oborila ovaj veliki rekord

Kylie Jenner glazba glazbeni spot Cardi B wap

Još vijesti