Slika nije pronađena

Dvije velike glazbene zvijezde udružuju snage i već ovaj mjesec objavljuju zajedničku pjesmu. Selena Gomez na svojim društvenim mrežama otkrila da izlazi pjesma u suradnji s – BLACKPINK!

Blackpink su se nedavno vratile na velika vrata s mega hitom 'How You Like That'. Oborile su sve moguće rekorde koji su se našli pred njima, a video je pregledavan toliko puta da nitko nije mogao vjerovati. Cure nisu do sada previše surađivale s američkim pop zvijezdama, jedina prijašnja suradnja je također nova, s Lady Gagom na pjesmi 'Sour Candy'. S obzirom na to da Blackpink ne izbacuju pjesme s drugim izvođačima, ovo je bilo posebno iznenađujuće za sve, da u tako kratkom roku imaju i pjesmu s Gagom, a sada i sa Selenom.

Na svom Instagram i Twitter profilu Sel je napisala da pjesma izlazi 28. kolovoza, i to je sve što je otkrila. Ne zna se kako će se zvati pjesma niti ništa drugo. Blackpink i Selena su međusobno veliki fanovi već dugo i jako se vesele što će fanovima sada dati nešto ovakvo – zajedničku pjesmu.

I Selenatori i BLINKS su oduševljeni i zatrpali su internet pozitivnim reakcijama na ovu vijest.

Foto: Instagram printscreen/ Instagram

M.T.

Pogledajte još:

Internet ismijava i jako se dobro zeza s pojavljivanjem Kylie Jenner u novom spotu od Cardi B

Jeste ga poslušali? Taylor Swift novim albumom 'Folklore' ruši sve rekorde

YouTube video s najviše pogleda u prva 24 sata: Teen senzacija pretekla sve i oborila ovaj veliki rekord

pjesma Suradnja Selena Gomez glazba blackpink

Još vijesti