Slika nije pronađena

Cure su se pretvorile u Charlijeve anđelice, spot izgleda odlično, ali fanovi imaju prigovore. Prije nekoliko sati premijerno je objavljena i pjesma i spot, a snimljena je za reboot filma Charlijevi anđeli koji dolazi u kina u studenom ove godine.

Tri popularne pjevačice odlučile su za novu pjesmu udružiti snage. Ariana Grande, Miley Cyrus i Lana Del Rey prije nekoliko sati objavile su spot za pjesmu 'Don't Call Me Angel'. U videu, trojka glumi opake anđelice koje vježbaju svoje borilačke vještine i zabavljaju se, sve u velikoj vili. Pjesma je nastala kao dio soundtracka za reboot filma 'Charlijevi anđeli' koji kasnije ove godine dolazi u kina. Video je u samo u par sati skupio gotovo 3 milijuna pogleda, i brojka raste munjevitom brzinom. Svi žele vidjeti kako izgleda ova neobična suradnja.


I većina ostaje razočarana. Fanovi nisu ni malo oduševljeni. Iako je pjesma trebala biti suradnja njih troje, svi se slažu da se zapravo čini kao da je to Arina pjesma, s kratkim pojavljivanjima ostale dvije pjevačice. S obzirom da svaka od njih fura svoj glazbeni stil, nitko nije znao što da očekuje. Ali ovako nešto loše nikako ne. U komentarima fanovi pokazuju razočaranje za razočaranjem. Neki od problema preko kojih je obožavateljima teško proći je najviše to što su očekivali da će Lana Del Rey imati veću ulogu u pjesmi, nisu oduševljeni što pjesma zvuči doslovno kao još jedna Arina pjesma, a mnogima je i spot 'mlak' jer se samo Miley trudi učiniti ga zanimljivijim.


Najsvjetlija i najzabavnija točka spota je svakako trenutak kada Miley poliže Ari po obrazu. No, u moru razočaranja, nađe se i poneka osoba kojoj je pjesma baš sjela.


Foto: YouTube/ YouTube printscreen/ Instagram

M.T.

Pogledajte još:

Miley Cyrus je poludjela na Twitteru! Izjavila je svašta o sebi, svojoj vezi i razvodu od Liama

Fan napao Arianu Grande da na nastupima ne pjeva uživo – moraš vidjeti što mu je odgovorila

Novi glazbeni video Billie Eilish ima vrlo važnu tajnu poruku – ali je i najjeziviji do sad!

pjesma dont call me angel novo miley cyrus Lana Del Rey Ariana Grande glazba

Još vijesti