Slika nije pronađena

Albina je još tijekom prošlog tjedna teasala fanove na Instagramu objavljujući kratke snimke i fotke sa snimanja spota, a sada je napokon i cijeli spot tu. Izgleda li dobro ili je sve to skupa too much?

Od trenutka kada je Albina pobijedila na Dori i kada je pjesma 'Tick Tock' objavljena na YouTube kanalu Eurosonga, krenula je manija. Svi, iz svih krajeva svijeta, totalno su se zaljubili u pjesmu i našu ovogodišnju predstavnicu na Eurosongu. Pozitivni su komentari preplavili njen video, a pogledi su skočili preko milijuna samo tako. Čuli smo pjesmu na engleskom, na hrvatskom, a sada je bilo vrijeme i za službeni spot. Stigao je ovog vikenda, a Albina je još jednom sve oduševila.

Spot je super i jasno je da se ekipa itekako potrudila oko njega, ali fanovima nedostaje kovrčava kosa i plesni pokreti. Nastup s Dore imao je onu neku dobru vibru. No, spot je pravo malo umjetničko djelo, to nitko ne osporava. Od odjevnih kombinacija do scenarija, sve je na svjetskoj razini. Međutim, najveća greška koja je odmah svima upala u uho je da nedostaje dio kada pjeva na hrvatskom. Stranim i domaćim fanovima taj se dio posebno svidio, a činjenica da ga u spotu nema, nije prošla nezapaženo. Svi se nadaju da će ga ipak ostaviti za nastup na Eurosongu. Kako se tebi svidio spot?

Pogledajte još:

Pobjednička pjesma s Dore na hrvatskom: Evo kako zvuči Albinin Tick Tock na našem jeziku

Tko je i s kojom pjesmom pobijedio na Dori one godine kada si se ti rodila?

Fanovi su ostali šokirani kad su čuli Zaynov glas dok priča! Zvuči dosta drugačije nego kad pjeva

dora službeni spot albina dora 2021 tick-tock

Još vijesti