Slika nije pronađena

Eurosong se približava! Počele su probe u Rotterdamu, a sljedeći tjedan, u utorak i četvrtak, održavaju se polufinalne večeri, a u subotu veliko finale. Na generalnim probala koje su krenule, natjecatelji su izveli svoje ovogodišnje nastupe.

Albina je uhvatila oko publike već odmah nakon pobjede na Dori. U vrlo kratkom vremenu, njen je video objavljen na Eurosong YouTube stranici pogledalo preko milijun ljudi, što je puno više nego što su se gledali drugi izvođači. Pa ipak, kada su izašle ljestvice favorita, nije bila ni blizu vrha. Hoće li promjena outfita na to utjecati? Eurosong je na svom Instagramu objavio fotke s Albininog nastupa – i nisu mogli da ne prokomentiraju sexy outfit, koji je puno više od onoga na Dori.

Nije trebalo dugo da krenu stizati reakcije publike i domaćih fanova Eurosonga. Dok ju jedni uspoređuju s Kylie Minogue, drugima je to sve previše kičasto i jednostavno too much. Kombinezon koji nosi je pun šljokica, a iako se radi o jednodijelnom kostimu u kojem je od glave do pete, da sve dodatno začine, kada se okrene leđima, ima se što vidjeti. Kako se tebi sviđa cijeli taj outfit i koji ti je bolji?

Albina je u jednom od intervjua koji je dala prije odlaska u Rotterdam otkrila da je za kostime zadužen poznati domaći dizajner Juraj Zigman, kojeg nose i svjetski poznate zvijezde poput Rite Ore. Iako se pričalo da će pjevati na hrvatskom, dogovor je pao da pjesmu neće mijenjati i da će izvesti istu verziju kao i na Dori.

Hrvatska će nastupiti u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga, koja je na rasporedu u utorak, 18. svibnja.

Pogledajte još:

Pobjednička pjesma s Dore na hrvatskom: Evo kako zvuči Albinin Tick Tock na našem jeziku

Tko je i s kojom pjesmom pobijedio na Dori one godine kada si se ti rodila?

Od J.Lo do Dua Lipe: Kako popularni celebovi izgledaju kada skinu šminku i frizuru?

outfit dora albina dora 2021 eurosong 2021

Još vijesti