8

Prošle se subote održala Dora, a trenutno svi pričaju o pobjednici Albini, no tko je pobijedio one godine kada si se ti rodila? Pogledaj u nastavku koji je izvođač i s kojom to pjesmom pobijedio baš tada.

Je li te godine pobijedio netko tko je super ili netko tko je zapravo bio totalni fejl? Jer znalo se i to događati. Na Dori su kroz godine pobjeđivali najrazličitiji pjevači, a nekada je sve izgledalo dosta namješteno. Ali svejedno je zabavno svake godine gledati ovo natjecanje i smijati se onima koji se totalno osramote. Takvih kandidata ima svake godine i oni su nam uvijek najdraži. Bilo da gledaš Doru jer ti je super ili jer ti je samo smiješna ili ju uopće ne gledaš, fora je saznati tko nas je predstavljao na Eurosongu onda kada smo se rodili. Pogledaj u nastavku tko je to bio tvoje godine i napiši nam u komentar što ti je ispalo!2006. godina – Severina i Moja štikla


Foto: YouTube / Screenshot

(Foto: YouTube printscreen) Severinin nastup jedan je od pamtljivijih, osim što je i noviji, bio je i pravi spektakl. Ona na Eurosongu u crvenoj haljini s ogromnim otvorom skakuće po pozornici, definitivno jedan od bizarnijih hrvatskih nastupa na ovom glazbenom natjecanju.

doraeurosonghrvatskapjesmeglazba

36.215
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!