Anatacha Filimone na supertalentu

Njeno ti je lice sigurno poznato ako provodiš sate i sate na TikToku. Tamo nas već neko vrijeme oduševljava svojim pjevanjem, a sada je svoj talent napokon pokazala sa svima – i apsolutno oduševila.

Anatacha Filimone druga je koja je u ovogodišnjem Supertalentu dobila zlatni gumb i za nju nitko ne može reći da nije zaslužila. Ova je 18-godišnjakinja izašla na pozornicu, počela pjevati – i u sekundi je ostavila žiri i publiku oduševljene. Do sada se nije aktivno bavila pjevanjem niti išla na satove pjevanja, zbog čega je ovo još veći uspjeh. Ako si na TikToku, sigurno ti je neki video izletio. U Supertalentu je pjevala Lady Gaginu pjesmu iz filma 'A Star Is Born' i rasplakala najopakiju članicu žirija. Njen nastup je jedan od onih koje MORAŠ vidjeti.

Iako se na Supertalent željela prijaviti i ranije, mama joj nije dala, a s obzirom da je bila maloljetna trebao joj je pristanak roditelja. Sada kada je napunila 18, napokon je stala na pozornicu Supertalenta. Nitko nije mogao pronaći niti jednu jedinu zamjerku na njen nastup. U predstavljanju je otkrila da joj nije bilo lako tijekom odrastanja zbog boje kože i da je bila laka meta u srednjoj. Međutim, koliko god bila teška i tužna njena životna priča, jasno je da to nije bio razlog zbog kojeg je dobila zlatni gumb.

Pogledajte još:

Krenula je nova sezona Supertalenta! 17-godišnja cura rasplakala Maju Šuput i ostavila sve bez riječi

TOP LISTA najboljih teen filmova od 2010. do danas: Koji je bio hit svake od godina?

Camila Cabello razočarala gledatelje ulogom u novoj Pepeljuzi – film je totalni promašaj?

Zlatni gumb supertalent 2021 Anatacha Filimone