6

Ovo su najbolji od najboljih teen filmova izašli svake od godina od 2010. do danas. Imali su najviše obožavatelja i oko njih se podigla najveća prašina. Oko nekih je bilo i zasluženo jer su stvarno odlični, drugi su malo manje dobri, ali i dalje imaju ono nešto zbog čega smo ih svi morali ići pogledati.


Možda se nećeš u potpunosti složiti s ovim odabirima, ali svatko ima svoje favorite kada su u pitanju filmovi, ovi su jednostavno favoriti najvećem broju ljudi i zbog toga su postali toliko uspješni. Svake od godina izašao je barem jedna film o kojem se nije prestajalo pričati, ali ne u negativnom smislu, jer bilo je i toga – onih o kojima se pričalo da su prejako razočarali. Koji su to najnoviji hit teen filmove koje jednostavno moraš imati na listi odgledanih filmova? Ovih 12 su se izdvojili!

2010. – Avatar


Foto: Imdb / Screenshot

Iako je Avatar izašao 2009. godine, to je bilo na samom kraju godine, pa se uspjeh koji je postigao, računa za sljedeću godinu. Bio je nešto novo i drugačije i svi su se zainteresirali za taj film koji traje skoro 3 sata – jer tada još nije bilo pod normalno kao danas da filmovi traju preko 2 sata. Bilo ih je, ali malo, za razliku od danas.

teen filmovinovi filmovilista

36.485
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!