Slika nije pronađena

Službeno su završile polufinalne emisije Supertalenta, a zahvaljujući njima, svoje mjesto u finalu ima i jedna 18-godišnjakinja koja je apsolutno osvojila sve članove žirija u zadnjoj polufinalnoj emisiji. Njezin nastup je bio spektakularan, a poseban jer je imala kompletnu priču u kombinaciji sa svojim talentom.

Siena Uremović je 18-godišnjakinja koja dolazi iz Australije, uz hrvatske korijene, te je svojim nastupom u posljednjoj polufinalnoj emisiji Supertalenta oduševila žiri, ali i publiku. U svojem nastupu je plesala uz bajku o Babarozi gdje je pokazala koliko vještine i dara ima u svojoj umjetnosti: 'Hvala što si nam odškrinula prozorčić u plesni svijet na svjetskoj razini. Sviđa mi se što si hrvatsku bajku uspjela utkati u svoj ples i sigurna sam da će tata biti jako ponosan', 'Ovo nije samo na svjetskoj razini, ovo je i šire' – bili su samo neki od komentara žirija gdje su se svi jednoglasno složili da je Sienin nastup bio dostojan svjetskih pozornica.

Upravo zbog toga je Siena dobila zasluženi prolaz u završnu fazu natjecanja, odnosno u finale Supertalenta gdje će stajati uz bok drugih finalista, a ti finalisti su Azra Grljević, Josip Šušnjara, Anatacha Filimone, Oleg Tatarynov, plesni studio Korak, Emilio Alcantara, Tetiana Kundyk, Fabijan Kovačević, Lucija Šarčević, Mark Bagarić i TKD Marjan.

Pogledajte još:

Lucija je oduševila žiri i publiku u polufinalu Supertalenta – 'Tvoj glas i klavir, top topova'

Djevojka je opravdala zlatni gumb u polufinalnu Supertalenta – gledatelji su oduševljeni ovom TikTokericom

Itekako zaslužen prolaz: 13-godišnja Ana svojim je nastupom oduševila žiri Supertalenta

Ples Polufinale supertalent 2021 Siena Uremović

Još vijesti