Slika nije pronađena

Ova djevojka je svima već dobro poznata, ako ne s TikToka gdje često snima videa, onda sa Supertalenta gdje je dobila zlatni gumb već u audicijskom krugu! Mnogi gledatelji se slažu s žirijem i misle kako je ova djevojka zaista nadarena tako da je njezin prolazak u finale bio potpuno opravdan jer je rasturila!

Anatacha Filimone je poznata TikTokerica koja je u audicijskom krugu Supertalenta osvojila zlatni gumb i time osigurala direktan prolaz u polufinale natjecanja! Taj zlatni gumb je zasigurno opravdala u drugom polufinalnoj emisiji Supertalenta s obzirom na to da je jedna od tri finalista koji su prošli u finale, odnosno u samu završnicu natjecanja. Njezin nastup u polufinalu morate pogledati kako bi se i sami uvjerili u isto!

Ova djevojka je na audicijama ispričala svoju tešku životnu priču koja se dotiče njezinih roditelja i porijekla. No, to ju nije spriječilo u tome da iskaže svoj talent jer osim prolaza u finale, Anatacha je definitivno osvojila gledatelje koji su i ovaj puta bili oduševljeni njenim glasom i izvedbom, ali i samim scenskim nastupom na pozornici. Oko nje nema dvojbe je li zaslužila prolaz ili ne, već je situacija vrlo jednostavna – svi su sigurni kako je apsolutno zaslužila finale, a s veseljem iščekujemo njezin novi nastup.

Pogledajte još:

Itekako zaslužen prolaz: 13-godišnja Ana svojim je nastupom oduševila žiri Supertalenta

Od TikToka do zlatnog gumba na Supertalentu: Ova 18-godišnjakinja je pomela konkurenciju

Krenula je nova sezona Supertalenta! 17-godišnja cura rasplakala Maju Šuput i ostavila sve bez riječi

Polufinale Zlatni gumb supertalent 2021 Anatacha Filimone

Još vijesti